Wpis z mikrobloga

w nawiązaniu do ostatnich komentarzy, które pojawiły się pod tym wpisem: https://www.wykop.pl/wpis/56218413/na-ostatnim-fekalnym-king-wspominal-ze-pampalini-t/200146023/#comment-200146023 pragnę przypomnieć, że to nie kto inny, jak King współpracował ze Sławkiem. I tylko dlatego, że się pokłócili, King wrzucił to nagranie, które załączam poniżej. W oryginalnej wersji przed rozmową diamentowe ku*wisko samo mówi, że "umawiał się ze Sławkiem trochę inaczej, ale skoro tak, to to wrzuca". Taka sama sytuacja była z Mexicanem, któremu też lizał dupę, dopóki Bobolak nie pruł się o zamieszczanie jego własnych filmików na kanale marnego grajka (pamiętam jak dziś taki komentarz Kinga na kanale Jareczka, gdy ten miał jakieś problemy z jutubą, sprzed jakichś 4 może lat: "pomimo różnic - trzymaj się Mexyk", czy coś w tym stylu). Przemyślcie zatem, kim się zachwycacie.
#kononowicz #patostreamy
  • 7
  • Odpowiedz
@Opalka: wiem, że prawda. i nie jestem żadnym bobolakiem, jak coś, niejednokrotnie o tym pisałem. śledzę Konona od 2006 r. i gdybym #!$%@? wiedział, że takie bagno się tu wytworzy, to robiłbym screeny i ściągał materiały na bieżąco przed 4 czy 3 laty. tylko że przez myśl mi nie przeszło, że takie ścierwo się wokół Szkolnej pojawi z każdej strony.
  • Odpowiedz
@HistrionicznyBasset: Ze rudy chciał stworzyć jakiś system robienia kasy ze szkolnej to wiadomo od początku. Szczególnie, że dopiał swego. Prawdopodobnie licząc na ciekawsze materialy i wieksza ich ilość chciał w to wkręcić więcej osob jak chocby king kong djement czy pato. Do tego chciał zrekrutowac więcej aktorów/pacynek dla tego pod pretekstem usług informatycznych instalowal jakieś pluskwy meksykowi czy barnejowi.
  • Odpowiedz
@BombaskaEskadraLotnicza: zgadzam się. z tym, że King Kong to miał obsesję antybobolską jeszcze zanim się pojawiło rude ku**wisko, chociaż nie przeszkadzało mu to zamieszczać filmy nagrane przez Jareczka na swoim własnym kanale. jednocześnie jak ktokolwiek o Bobolaku wspomniał tu na tagu, to pytał "jaki to ma związek ze Szkolną?". no debil zwyczajny xD
  • Odpowiedz
śledzę Konona od 2006 r. i gdybym #!$%@? wiedział, że takie bagno się tu wytworzy, to robiłbym screeny i ściągał materiały na bieżąco przed 4 czy 3 laty. tylko że przez myśl mi nie przeszło, że takie ścierwo się wokół Szkolnej pojawi z każdej strony.

@HistrionicznyBasset: A to prawda. Wydawało się, że to takie niewinne heheszki z upośleda, a to wytworzyła się z czasem opcja wręcz prokuratorska. Kto by się spodziewał
  • Odpowiedz