Wpis z mikrobloga

Ktos mi wyjasni czemu szuranie sie zrobilo takie popilarne na wypoku?
Czy to element walki politycznej?
Kto promuje szuranie w necie?
Czy media nie-pisowskie tez juz szuraja, ze tyle tego?

Wyglada jakby ktos wydawal spora kase na tych "niepokornych", "niezaleznych" szurów... Agentura jakas? Czy to ruch organiczny?

Ciekawe. Tylu podatnych idiotów szura...

#covid19 #neuropa #4konserwy #pytanie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@6a6b6c: jak koledzy wyżej napisali- konfederacja. Kiedyś szury na wykopie były na bieżąco wyjaśniani, teraz jest tego tak dużo, że po prostu już nikt nie na sił ani cierpliwości. Kwestia pandemii i szczepień jeszcze dodatkowo pobudza apetyty szurów.
  • Odpowiedz
@6a6b6c: Ludzie po prostu nie rozumieją logicznych wyjaśnień. Albo może raczej po prostu nie chcą ich zaakceptować i szukają dziury w całym, bo po prostu to im pomaga z radzeniem sobie. W sensie dzięki temu czują sie lepsi, mądrzejsi etc Bo oni znają PRAWDE i cierpią z tego powodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ludzie po prostu nie rozumieją logicznych wyjaśnień. Albo może raczej po prostu nie chcą ich zaakceptować i szukają dziury w całym, bo po prostu to im pomaga z radzeniem sobie. W sensie dzięki temu czują sie lepsi, mądrzejsi etc Bo oni znają PRAWDE i cierpią z tego powodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SirSherwood: czym podsumować można wszystkie szuriarskie teorie i ich wyznawców, od "plandemii" poprzez "autyzm
  • Odpowiedz
@6a6b6c: Według mnie dużo ludzi nie odróżnia ryzyka związanego z epidemią od decyzji rządzących. Ludzie widzą, że rząd podejmuje (w ich mniemaniu) głupie decyzję, więc zakładają, że zagrożenie choroba jest niewielkie, choć związku nie ma.
  • Odpowiedz
Ktos mi wyjasni czemu szuranie sie zrobilo takie popilarne na wypoku?

@6a6b6c: Rząd sobie nie radzi i wymyśla jakieś dziwne strategie, więc to woda na młyn szurostwa, bo nawet nieco bardziej normalni ludzie zaczynają mieć dość.
  • Odpowiedz