Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Czy to element walki politycznej?
Kto promuje szuranie w necie?
Czy media nie-pisowskie tez juz szuraja, ze tyle tego?
Wyglada jakby ktos wydawal spora kase na tych "niepokornych", "niezaleznych" szurów... Agentura jakas? Czy to ruch organiczny?
Ciekawe. Tylu podatnych idiotów szura...
#covid19 #neuropa #4konserwy #pytanie
@6a6b6c: dużo fanów Konfederacji na wykopie jest
@6a6b6c: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ordo_Publius: "Fałszywa pandemia - krytyka naukowców i lekarzy", czyli polonista wierzący w objawiającą się jakimś gówniakom najświętszą panienkę jednym prostym trickiem masakruje naukowców i lekarzy..
@SirSherwood: czym podsumować można wszystkie szuriarskie teorie i ich wyznawców, od "plandemii" poprzez "autyzm
@6a6b6c: Rząd sobie nie radzi i wymyśla jakieś dziwne strategie, więc to woda na młyn szurostwa, bo nawet nieco bardziej normalni ludzie zaczynają mieć dość.
To reakcja na patologiczną sytuację w kraju. Mniej lub bardziej świadoma.