Wpis z mikrobloga

Patrzebuję szybką poradę ... W skrócie chodzi o dziewczynę, którą wczoraj spotkałem i poszliśmy wspólnie na spacer. Spędziliśmy razem kilka godzin, a ona nawet zaprosiła mnie do swojego mieszkania ... Chciała, abym wybrał się z nią i jej przyjaciółmi także jutro do parku - ale powiedziałem, że mam trochę pracy do wykonania i nie mogę (obiecałem, że spotkamy się za tydzień u mnie). Wieczorem wczoraj napisałem jej 'dobranoc', nie uzyskałem odpowiedzi zwrotnej. Dzisiaj zapytałem się jak jej dzień minął, wysłała mi zdjęcie z tego parku (zero tekstu), odpisałem że szkoda, że nie mogłem tam być. Nie odpisała. Ogólnie to wczoraj wydawało mi się, że spotkanie przebiegło dobrze (przytuliliśmy się na pożegnanie i ona machała do mnie aż byłem poza jej wzrokiem na stacji). Nie wiem, czy to jest jakaś gra z jej strony czy po prostu nie jest zainteresowana (cóż bywa, ale mogłaby mi to po prostu napisać/powiedzieć)? Co najlepiej zrobić? *Extra informacja: ona chyba nie ma doświadczenia związkowego (aczkolwiek jeszcze w sumie razem nie jesteśmy wg. mnie)
#zwiazki

Co zrobić?

• Zapytać czy wszystko jest w porządku. 28.6% (14)
  • Po prostu zignorować i zapytać jutro. 26.5% (13)
  • Uznać, że nie chce kontaktu. 38.8% (19)
  • Inne (napisz w komentarzu) 6.1% (3)

Oddanych głosów: 49

• 36
@losowynick13: Tak chciałem zrobić, wcześniej pisaliśmy dużo ze sobą, może straciła zainteresowanie. Cóż, zajmę się innymi rzeczami. *Trudno jest zignorować chęć napisania, czy nie jest już zainteresowana ... Ale raczej to zły pomysł?
@Davidvia0: Nie wiem dokładnie, jak wygląda Wasza relacja, i też dlatego ciężko mi zabierać głos, ale ja albo bym zostawił temat całkowicie, albo napisał po prostu coś w stylu "chcesz mi powiedzieć co się wydarzyło?" i jeśli nie odpisze, to już dał sobei spokój.