Kilka moich przemyśleń: - brak czerwa dla Pietrzaka po stemplu - karny po dyskusyjnej ręce Mawutora, który chwilę przed tym był odepchnięty przez Lechistę - Gol Udovicica po ewidentnym spalonym - Żan Medwed gorszy niż sędzia - Savić coraz bardziej przypomina Chucę. Wielkie nadzieje, dobre CV, piłka mu nie przeszkadza ale nic z tego nie wynika. - Jean Carlos jeden z lepszych meczów ------- - Serafin Szota nie dojeżdża z poziomem. Moim zdaniem jego poziom to 1 Liga - Mawutor jest dobrym piłkarzem
Kończące się kontrakty: - Buksa - wiadomo - out. Życzę mu powodzenia mimo wszystko. - Radaković - wypożyczenie - szkoda, wygląda dość pewnie jak na razie - Mawutor - przydatny - zostawić - Basha - nie mam zdania - jednak kontuzje go zjadają ale czasem dawał dużo - Medved - można skrócić jego wypożyczenie i grać Buksą albo Chełmeckim - Sadlok - przedłużyć - Mehremić - jak nie będzie nikogo na jego miejsce to zostawić - Silva - jednak zbyt chimeryczny - out - Błaszczykowski - Kuba, chyba już czas - Burliga - musimy mieć kogoś lepszego - out - Kone - brak oceny - Boguski - dzięki Rafał - jesteś Wiślakiem, zawsze szacun - Broda - out
A Wy kogo zostawiacie? Kogo odpalacie? Czekam na Wasze zdanie
@Walec: Basha niestety out. On więcej czasu leczy kontuzję niż gra. Burligę bym zostawił, dobry zmiennik za Szota, może też grać na lewej stronie od biedy. Kuba powinien odejść, choć wspominał kiedyś że sponsorzy przychodzą do Wisły głównie dla jego nazwiska, więc myślę, że sezon jeszcze zostanie. Z resztą się zgadzam.
- Radaković - w czerwcu będzie wolnym zawodnikiem, póki co gra solidnie, chętnie by, go widział zamiast Mehremicia. Głównie dlatego, że jest młodszy - Mawutor - póki co sprawia dobre wrażenie, zostawić - Basha - za dużo ma kontuzji, sam się o to bał jak przychodził Hyballa, ja bym zrezygnował z niego - Medved - odpalić - Sadlok - przedłużyć - Mehremić - jak nie będzie nikogo na jego miejsce to zostawić
- brak czerwa dla Pietrzaka po stemplu
- karny po dyskusyjnej ręce Mawutora, który chwilę przed tym był odepchnięty przez Lechistę
- Gol Udovicica po ewidentnym spalonym
- Żan Medwed gorszy niż sędzia
- Savić coraz bardziej przypomina Chucę. Wielkie nadzieje, dobre CV, piłka mu nie przeszkadza ale nic z tego nie wynika.
- Jean Carlos jeden z lepszych meczów
-------
- Serafin Szota nie dojeżdża z poziomem. Moim zdaniem jego poziom to 1 Liga
- Mawutor jest dobrym piłkarzem
Kończące się kontrakty:
- Buksa - wiadomo - out. Życzę mu powodzenia mimo wszystko.
- Radaković - wypożyczenie - szkoda, wygląda dość pewnie jak na razie
- Mawutor - przydatny - zostawić
- Basha - nie mam zdania - jednak kontuzje go zjadają ale czasem dawał dużo
- Medved - można skrócić jego wypożyczenie i grać Buksą albo Chełmeckim
- Sadlok - przedłużyć
- Mehremić - jak nie będzie nikogo na jego miejsce to zostawić
- Silva - jednak zbyt chimeryczny - out
- Błaszczykowski - Kuba, chyba już czas
- Burliga - musimy mieć kogoś lepszego - out
- Kone - brak oceny
- Boguski - dzięki Rafał - jesteś Wiślakiem, zawsze szacun
- Broda - out
A Wy kogo zostawiacie? Kogo odpalacie? Czekam na Wasze zdanie
#wislakrakow
Burligę bym zostawił, dobry zmiennik za Szota, może też grać na lewej stronie od biedy.
Kuba powinien odejść, choć wspominał kiedyś że sponsorzy przychodzą do Wisły głównie dla jego nazwiska, więc myślę, że sezon jeszcze zostanie.
Z resztą się zgadzam.
- Mawutor - póki co sprawia dobre wrażenie, zostawić
- Basha - za dużo ma kontuzji, sam się o to bał jak przychodził Hyballa, ja bym zrezygnował z niego
- Medved - odpalić
- Sadlok - przedłużyć
- Mehremić - jak nie będzie nikogo na jego miejsce to zostawić