Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Jak nie lubię reggae, tak słowa "No women no cry" chyba sobie wytatuuje na czole żebym co rano to widział.
To mój ostatni związek, jak to jebnie to zostaje sam z wyboru.
Zostawiam wpis tak naprawdę dla siebie, żeby pamiętać.
#zwiazki
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zigu007: wjechała #logikarozowychpaskow a ja już jestem za stary na takie gierki.
Od kilku dni chodziła jak tykająca b---a i w końcu musiało jebnąć. O byle pierdołę. Od rana foch i się nie odzywa, cały dzień milczenie. Idealna niedziela, sielanka do k---y nędzy.

Jak pisałem wyżej ja już nie wchodzę w takie gierki, jak jej źle to niech powie i to zakończymy. Jak nic się nie zmieni przez kilka dni to ja to zakończę, nie będziemy się męczyć.

Morał z tego taki, że trzeba być chamem i s---------m, od czasu do czasu zrobić awanturę lub się n-----ć jak świnia. Wtedy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Ketonowy: Rozumiem, współczuję, wypiłbym z Tobą drina, serio \m/ Też tego nienawidziłem. Też byłem (za) miły, bo myślałem, że to doceni... Nie tędy męska droga. Dodatkowo było jeszcze parę zgrzytów, nieporozumień i ja rzuciłem to w cholerę. Nie wiem czy to do końca mądre było, ale ulga i spokój. Nie namawiam, bo nie znam Twojej sytuacji. Może warto szczerze pogadać i postawić sprawę jasno. Może się coś zmieni? Jak nie
  • Odpowiedz