Aktywne Wpisy
Spiderix +1389
Szukam kolegi sprzed 20 lat. Graliśmy w ogame wtedy. Miałeś nick tarak. Teraz już masz pewnie 50 jak nie 60 lat:) koper
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Arlekin29 +27
Jestem zdruzgotany. Jakiś tydzień temu założyłem konto na portalu randkowym. Po jakiś 4 dniach spotkałem tam swoją byłą dziewczynę (ja 24, ona 18). Dzisiaj z nią rozmawiałem na żywo i pokazała mi, że przez jakieś 4 dni dostała na tym portalu ponad 100 serduszek od chłopów, podczas gdy ja mam ich nadal zero XD
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
Po zimie uruchomiłem motocykl, ładne odpalenie ale problem polega na nierównej pracy silnika. Dzieje się to nie na zimnym tylko jak trochę pochodzi. Błędy w trybie diagnostycznym wyskakiwały 14, 22 i 46 ale po skasowaniu, uruchomieniu i jeździe testowej juz nie ma żadnych. Świece zmienione na nowe irydowe, na starych w sezonie było ok a zaczęło się jakoś w styczniu jak odpaliłem pierwszy raz po postoju zimowym. Dziś się przejechałem i podczas jazdy z dołu się dławi trochę, dalej się wkręca normalnie I przy ~14000 a nawet trochę wcześniej jest tak jakby odcięcie zapłonu, nagle przestaje ciągnąć ale nie wiem jak było wcześniej bo raczej nie kręciłem tak wysoko więc nie wiem jak wygląda odcięcie. Czy możliwe by było ze od lipnego paliwa? Zalałem pełny bak przed postojem zimowym właśnie beż żadnego dodatku. Problem słychać na filmiku. Macie jakieś sugestie?
https://youtu.be/kWta5P0aj0Q
Najpierw to go przepal ostro gdzies na ekspresowce.
@ironek105: zalałem w listopadzie, odpalałem na koniec lutego i gasł. Zalałem świeże i jest ok.