Wpis z mikrobloga

Jeszcze raz jakiś debil napisze, że tylko nabiliśmy im fejmu to mu w-----e płaskiego. Dostali fejm z jak najbardziej negatywnej strony wśród użytkowników wykop pel, typowy użytkownik internetu nie miał szans dowiedzieć się o ich istnieniu. Babie poleciał insta i zaraz oby poleciał fanpage. Strona z winami też leży i kwiczy, poszły zgłoszenia o nielegalnym handlu alkoholem w internecie, a wy dalej p---------e o jakimś fejmie? Idźcie tam łysemu konia zwalić.
#mistersoperfect
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thiocomaster: nie mozesz tak pisac bo tego nie wie nikt
pamietaj ze lampart byla jeszcze bardziej obzydliwa i miala swoje 5 minut, stonoga tez.
momentami mi sie wydaje ze o to im chodzilo

ale ty wiesz ze teraz kazda baba jest wulgarna jak oni? to nie 2000 tylko 2021
  • Odpowiedz
  • 1
Oni uprawiali buracki PR, wystarczyłoby, że przeprosiliby i się ugieli, ale nie lepiej jest obrażać wszystkich.

@kukurydzapomidor problem polega na tym, że oni sa tak przekonani o słuszności swojej decyzji o publikacji pierwszego posta, że do niczego się nie przyznają, a zwłaszcza do tego, że nie mieli racji.

Ostatnio rozmawiałem z widzami TVP przy wódce o czymś bardziej poważnym niż pogoda. Wiedziałem jakie mają poglądy, a była to rodzinna impreza, więc
  • Odpowiedz