Aktywne Wpisy
Mam PRZECIEK z polaka na jutro wiec na luzie raczej zdam, przed chwila dostałem od @sinls Napiszcie do niego na pv, albo tutaj wpiszcie w komentarzu „gimper sraka cie robiła” do mnie i wtedy wam wyślę na pv cały arkusz bez konieczności wykupienia mikroblog+ :) spieszcie się bo ide w kime żeby zdac jutro
#matura #matura2024 #przecieki
#matura #matura2024 #przecieki
belv +11
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
Mam pytanie do osób, które miały już taką sytuację lub wiedzą jak dalej to potoczyć.
Pod pracą ktoś zarysował mi auto, zgłosiłem ten fakt na policję i o dziwo na monitoringu znaleźli sprawcę, ale teren na którym auto było zaparkowane jest prywatny (parking osiedlowy) to niestety będzie to umorzone. Chce sprawę skierować do sądu ale nie za bardzo wiem przeciw komu i jak złożyć wniosek - iść samemu wypełnić czy może wynająć prawnika. Wiem, że sprawa będzie toczyć się długo ze względu na panującą sytuację ale nie jest to pierwszy raz jak ktoś w tym miejscu porysował mi auto i chce ukarać sprawcę.
#motoryzacja #prawo
Komentarz usunięty przez autora
Jak nie dadzą to do sądu pionie pozew i wniosek o zabezpieczenie dowodu w postaci nagrania z podaniem danych sklepu
@PanKracy582: ale po co wprowadzasz ludzi w błąd i wypowiadasz się w tematach na których się nie znasz?
Nie zniszczenie mienia bo nie było celowości
Nie kolizja bo poza droga publiczna
Nie zagrożenie poza droga publiczna bo nie było innych osób
Co ma niby policja robić w sprawie gdzie nie doszło do złamania przepisów a zebrali materiał dowodowy wystarczający