Chcę sobie kupić jakieś taniutkie perfumki w rossmannie. Żeby nie pachniały karyną, żeby to nie był bazarowo-owocowy zapach gryzący w nos, żeby to nie był zapach typu jeżyna i proszek do prania. Mogę takie pytanie tagować # perfumy? Czy tam tylko ambitne zapachy?
@slepauliczka z Avonu też lubię niektóre zapaszki tylko że nie wiem skąd teraz wziąć jakąś konsultantkę avonu :( wcześniej to zawsze jakaś współlokatorka albo koleżanka współlokatorki
@PyraPrzeznaczenia najlepiej przejdź się i obwąchaj różne zapachy, do 50zł znajdziesz na spokojnie jakieś w miarę tym bardziej, że w Rossmannie teraz promki są same ( ͡º͜ʖ͡º)
@PyraPrzeznaczenia: w licbazie lubiłam z avonu pur blance i little white dress. Zamawiałam z allegro zawsze bo taniej było. :D Potem miałam podróbę swoich aktualnych perfum i była całkiem okej. Teraz mam z notino z promołszyn, warto polować jak już masz jakis wybrany zapach.
@PyraPrzeznaczenia: obczaj sobie markę nou, mają mgiełki do ciała i perfumy, większość jest teraz na promocji z 70 na 43pln, testery powinny być w tych wiekszych rossmanach a jeśli targniesz się do hebe to tam masz miraculum, allvernum i monotheme, tanie i dobre
@kissmybattery a czo myślisz o nou cherry blossom? Jak czytasz opis to wiesz jak to może pachnąc? Inne nou mi pachniały starymi paniami albo starymi paniami i przyprawą do zupy
@PyraPrzeznaczenia: burberry weekend kup sobie próbkę i sprawdz. Ale z perspektywy chlopca stwierdzam ze są przepiękne. Kwiatowe delikatne takie dla dziewczyny i młodej kobiety. Nie pudrowe, nie różane nie karynowate. Lekkie i wiosenne. Z lektury twoich postów wnioskuję że powinny pasować do twojej osobowości ( ͡~ ͜ʖ͡°) , jakby się potwierdziło to daj znać i mów mi "miszczu" (✌゚∀゚)☞
@PyraPrzeznaczenia: nie wąchałem ale nuty brzmią fajnie, wiosennie, kwiatkami a nie karyną. jeśli tobie dobrze pachną a nie kiblem to bierz. jeśli będę jutro mieć okazje to wejde do ross powącham i dam znać
Jakie zwierze do mieszkania sobie kupic? Pies wykluczony, kot wykluczony. Chce, by zwierze bylo czyste, niedrogie w utrzymaniu, zylo dlugo, nie paskudzilo.
Mogę takie pytanie tagować # perfumy? Czy tam tylko ambitne zapachy?
Avon luck limitless, są super. I trwałe. Serio poleconko :> mama mi je ukradła!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
a jeśli targniesz się do hebe to tam masz miraculum, allvernum i monotheme, tanie i dobre