Wczoraj na fb znajoma skomentowała wpis z okazji dnia mężczyzny i z ciekawości zajrzałem. Zobaczyłem jak wysmarowała post w "dzień mężczyzn" że zły kurier nie wniósł jej paczki do domu, że kiedyś wywaliła się z zakupami i facet jej nie pomógł, że kiedyś zgasł jej samochód i tylko kobieta pomogła i inne pasujące do narracji historyjki (oczywiście zachwalając, że jej facet jest och ach, ale takich już nie ma) W komentarzach oczywiści masa niepochlebnych do jej wersji komentarzy, masa kobiet pisała broniła kuriera, że jest w pracy, że mogła opłacić wniesienie paczki itp. Dzisiaj rano oczywiście post został usunięty, bo no jak to ludzie mi nie przyklaskują. Dzisiaj z ciekawości wszedłem na jej instagram A TAM O----------A TAKI MONOLOG, ALE TO TAKI K---A ROBIĄCY K---E Z LOGIKI, że aż postanowiłem podzielić się tutaj tym materiałem i zachęcam do skorzystania z prawa demokracji i wymianą poglądów.
Wczoraj na fb znajoma skomentowała wpis z okazji dnia mężczyzny i z ciekawości zajrzałem. Zobaczyłem jak wysmarowała post w "dzień mężczyzn" że zły kurier nie wniósł jej paczki do domu, że kiedyś wywaliła się z zakupami i facet jej nie pomógł, że kiedyś zgasł jej samochód i tylko kobieta pomogła i inne pasujące do narracji historyjki (oczywiście zachwalając, że jej facet jest och ach, ale takich już nie ma)
W komentarzach oczywiści masa niepochlebnych do jej wersji komentarzy, masa kobiet pisała broniła kuriera, że jest w pracy, że mogła opłacić wniesienie paczki itp. Dzisiaj rano oczywiście post został usunięty, bo no jak to ludzie mi nie przyklaskują. Dzisiaj z ciekawości wszedłem na jej instagram A TAM O----------A TAKI MONOLOG, ALE TO TAKI K---A ROBIĄCY K---E Z LOGIKI, że aż postanowiłem podzielić się tutaj tym materiałem i zachęcam do skorzystania z prawa demokracji i wymianą poglądów.
https://www.instagram.com/stories/mumme_pl/2526912877403919204/?hl=pl
#logikarozowychpaskow #heheszki (bo to tak żenujące, że nawet zabawne) #c-------y każdemu z #kurier polecam najbardziej