Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +20
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Przykład z ostatniego remontu, ostatnio zauważyłem, że fuga przy misce ustepowej (kompakt z pionowym odplywem) robi sie wilgotna. Nie widzialem wiekszych wycieków, ale postanowilem odkręcić. Okazało sie ze typiarze zamontowali kibel na starym przyłączu, a do tego mocowanie nie bylo w tej samej osi co odplyw, nastepnie zasylikonowali dookoła żeby nie wyszlo za szybko co o------i. Ta j----a niekompetencja mogla kosztować mnie bardzo dużo, zważając ze mowimy o starym drewnianym stropie w kamienicy. Nie bede wspominal, że w polowie kontaktów nie ma prądu.
Nie ufajcie ekipom remontowym, a jeżeli starczy wam wiedzy, to ich zwyczajnie nie zatrudniajcie, a sami koordynujcie pojedynczych specjalistow. Wyjdzie was taniej, bo nie bedziecie musieli poprawiać po tych patalachach.
#remontujzwykopem #remont
Z drugiej strony znajomi już rok remontują mieszkanie, 3
u mnie podobnie:
- samopoziom byl lany ale poziomu nie ma
-oscieznica wstawiona w lazience krzywo i do zrywania (plytki juz polozone) i ponownego montowania ( juz uszczerbiona przy demontazu)
-akryl w laczeniach sufitu ze sciana popekal po malowaniu
-biala fuga w lazience