Wpis z mikrobloga

@Badzerpies: przed chwilą usunęła wpis xD Przeczytałem raptem parę komci przykładów tępych dzid jacy to źli są mężczyźni bo np kurier śmiał nie dostarczyć 50 kg paczki na plecach dla księżniczki na ostatnie piętro, tylko zostawił to na pierwszym piętrze - a ona przecież bidulka w ciąży, sama w domu siedzi, to co mu szkodzi dostać przepukliny xD
  • Odpowiedz
via Mikroblog+
  • 38
@PanBulibu To sprawdz jej story, nagrala film w ktorym tlumaczy ze faceci w 80% to #!$%@? i nieudacznicy xD
A jak im ciezko to niech zmienia prace. Ale mnie #!$%@? swoim #!$%@? (°°
  • Odpowiedz
@Metylo: No kuźwa, jak mi ostatnio kurier przywiózł ważący ponad 20kg trenażer to zszedłem do niego z czwartego piętra żeby nie dźwigał - bo dla mnie to tylko jedno takie wniesienie a on ma takich paczek kilkadziesiąt codziennie. Trzeba sobie pomagać.

@PanBulibu To sprawdz jej story, nagrala film w ktorym tlumaczy ze faceci w 80% to #!$%@? i nieudacznicy xD

@Badzerpies: Baba jest tak toksyczna, że ręce
  • Odpowiedz
@Badzerpies: #!$%@? się na plecy, to wina tego kuriera bo nie chciał wnieść paczek, to nie moja wina ze #!$%@? się tylko jego, to jedna z tych bab która ma ZAWSZE racje nawet jak jej nie ma
  • Odpowiedz