Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
AlienFromWenus +10
Dlaczego faceci muszą być tacy agresywni, bez emocji, empatii i człowieczeństwa? Zero ludzkich odruchów, tylko maszyny, którym nadrzędnym celem jest zarabiać hajs, bo nie liczy się dla nich być, tylko mieć, i to nie dla siebie, ale by pokazać się innym, że jest lepszy. Pieprzony wyścig szczurów. Na co to komu? Rywalizacja w imię czego? Tylko coraz lepszy telewizor, samochód, zamiast skupić się na budowaniu szczęścia na rzeczach niematerialnych.
Trudno dziś przez
Trudno dziś przez
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Wolicie aby wyszukiwanie domyślnie ustawione było na najnowsze czy najlepsze znaleziska?
2. Znacie znaleziska, które pomimo poprawnego wpisywana tytułu nie zostały odnalezione przez wyszukiwarkę?
Wszelkie Wasze sugestie dotyczące wyszukiwarki będą nam pomocne :-)
Komentarz usunięty przez moderatora
1. wg mnie najnowsze, ale z możliwością zmiany wyszukiwania na najlepsze ;) Zależy do czego ma służyć czy do sprawdzania czy dane znalezisko było czy do znalezienia najbardziej aktywnego ;)
2. Nie pamiętam :(
1. Nie lepiej dac wybor sortowania?
2. Tak, kazde.
2. Miałam kilka razy taką sytuację, dlatego (bez urazy dla wykopu :P) korzystam z google jeśli chcę wyszukać jakieś znalezisko ;D
1.mieć moc wybierania czy wg najlepszych czy wg najnowszych (różne są potrzeby wykopowicza)
Jednak na dzień dobry jak szuka czegoś fajnego to raczej chce się zobaczyć same znaleziska, które mają dużo głosów (czyli po wykopanych) i są w miarę aktualne czyli np. z ostatnich 6 miesięcy.
Natomiast szukanie po najlepszych wyskakują stare znaleziska z przed lat i w dodatku z małą liczbą głosów...
Więc jak szukam czegoś to zazwyczaj po wykopanych i z ostatniego