Aktywne Wpisy

limitless93 +96
Twoja dziewczyna wymienia pikantne wiadomości z żonatym typem z pracy.
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski

Kauabang +51
#samocchody #motoryzacja
Czy tylko mnie denerwują osoby, które w korku muszą zostawić sobie kilometr odstępu do następnego samochodu? Korek się przez to wydłuża, a druga sprawa, to że zaraz zaczynają tam wjeżdżać samochody z drugiego pasa, jeśli tylko na tym pasie jedzie się odrobinę szybciej.
Czy tylko mnie denerwują osoby, które w korku muszą zostawić sobie kilometr odstępu do następnego samochodu? Korek się przez to wydłuża, a druga sprawa, to że zaraz zaczynają tam wjeżdżać samochody z drugiego pasa, jeśli tylko na tym pasie jedzie się odrobinę szybciej.

#!$%@?, Żabka sie promuje na taką EKO bo przyjmują plastikowe butelki po napojach, ale #!$%@? szklanych butelek przyjąć nie chcą.. Z kaucją w #polska juz w ogóle jest kpina, ale nie chce mi się o tym nawet strzępić ryja
#alkohol
W większości sklepów nie biorą bez paragonów. Od tego są automaty w marketach.
@Vadzior: tak i kupuję w Żabce za 50 gr a zwraca mi market za 30 gr xD świetna inwestycja
@Vadzior: chcą, są automaty w Kauflandzie i jest akcja "Zwrotna butelka" ale co z tego, skoro zrobili kaucję 50 gr a oddają 30 - o to chodzi najbardziej... no i też trzeba szukać specjalnego sklepu w którym łaskawie odbiorą
https://zwrocbutelke.pl/jak-to-dziala/