Wpis z mikrobloga

Jak mnie to #!$%@? - chcesz być eco, zostawiasz te butelki po browarach, kupiłeś piwko w #zabka i chciałbyś oddać te butelki ale w innym sklepie, bo w tamtej żabce cie już nigdy więcej nie będzie bo akurat przejeżdżałeś - NO NI #!$%@? NIE MA OPCJI #!$%@? MASZ PARAGON? A TO NIE PARAGON OD NAS TO JA NIE PRZYJME

#!$%@?, Żabka sie promuje na taką EKO bo przyjmują plastikowe butelki po napojach, ale #!$%@? szklanych butelek przyjąć nie chcą.. Z kaucją w #polska juz w ogóle jest kpina, ale nie chce mi się o tym nawet strzępić ryja
#alkohol
  • 9
  • Odpowiedz
@Lapidarny: I co ma sobie taka żabka zawalić całe zaplecze jakimiś śmierdzącymi butelkami ze śmietników bo ma być eko? Ty przyniesiesz czyste kilka sztuk, ale żulek jakieś oszczane spod śmietniki w ilości 100 sztuk.
W większości sklepów nie biorą bez paragonów. Od tego są automaty w marketach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Vadzior: dzwonił 1941 rok, prosił żeby przekazać że p0lska nie jest już pod okupacją niemiecką bo to w niemczech masz automaty na butelki na każdym kroku a nie tutaj
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Vadzior: ja na podkarpaciu jedyne co widziałem fikuśnego tego typu to mlekomat na rynku w rymanowie, za to nigdy żadnego automatu zbierającego butelki
  • Odpowiedz
@Lapidarny: Przecież sam pisałem o kauflandzie... Chodziło mi o zwykłe sklepy/żabki/markety/itp. Nikt na ilość tego nie bierze bo jest to problematyczne, więcej pracy, dźwiganie, magazynowanie, itp. A profitów żadnych.
  • Odpowiedz