Aktywne Wpisy

miki4ever +125
#paryz2024 dla mnie hit dnia to zawodnik z Turcji. Wysłali na strzelanie kolesia bez sprzętu, specjalnych okularów itd. i ziomek wygrał im srebrny medal.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie chyba głównie do mirabelek (ale rady mirków też się przydadzą) - czy jest jakiś sposób, żeby nauczyć faceta pomocy w pracach domowych?
Oboje mamy normalną pracę i zarabiamy, mieszkamy razem od ok. 2 lat w moim mieszkaniu. Pominę już nawet fakt, że on rzadko się dokłada do rachunków (bo, jak twierdzi, zapomina), bo te nie są bardzo wysokie, czynsz+prąd i internet. No ale już po dziurki w nosie mam jego braku zaangażowania w prowadzenie domu.
Jak od razu napiszę co i jak, to i tak nie uwierzycie, więc jeszcze jedno zdanie wstępu - facet ma strasznie nadopiekuńczą mamusię, nawet kiedy przez parę lat mieszkał "sam", to ona wpadała co tydzień wszystko posprzątać i ugotować na cały tydzień. Nie jest to pierwszy raz kiedy się spotykam z takim przypadkiem, więc wydawało mi się, że mam mnóstwo cierpliwości i wyrozumiałości i w ogóle. No ale... jednak nie.
Pytanie chyba głównie do mirabelek (ale rady mirków też się przydadzą) - czy jest jakiś sposób, żeby nauczyć faceta pomocy w pracach domowych?
Oboje mamy normalną pracę i zarabiamy, mieszkamy razem od ok. 2 lat w moim mieszkaniu. Pominę już nawet fakt, że on rzadko się dokłada do rachunków (bo, jak twierdzi, zapomina), bo te nie są bardzo wysokie, czynsz+prąd i internet. No ale już po dziurki w nosie mam jego braku zaangażowania w prowadzenie domu.
Jak od razu napiszę co i jak, to i tak nie uwierzycie, więc jeszcze jedno zdanie wstępu - facet ma strasznie nadopiekuńczą mamusię, nawet kiedy przez parę lat mieszkał "sam", to ona wpadała co tydzień wszystko posprzątać i ugotować na cały tydzień. Nie jest to pierwszy raz kiedy się spotykam z takim przypadkiem, więc wydawało mi się, że mam mnóstwo cierpliwości i wyrozumiałości i w ogóle. No ale... jednak nie.

Nazwa - ilość dostępnych ml - cena za ml
1. Dior Homme Intense - 40ml - 3,9 zł/ml
2. Daarej Pour Homme - 60ml - 0,7 zł/ml (najchętniej opchnałbym całą flaszkę bo nie lubie go)
3. Cartier Declaration Fraiche - 50ml - 2,1 zł/ml
4. Banana Republic 78 Vintage Green - 40ml - 1,6 zł/ml
5. Moschino Uomo? - 50ml - 0,5 zł/ml
Rozlewam 5 i 10 ml.
Szkło brązowe z decant.pl 3 zł, paczkomat 13 zł, odbiór osobisty w Warszawa.
Jak do wysyłki olx nie trzeba jakichs specjalnych warunków spełnić to mogę spróbować ;)
Płatność BLIK lub przelew.
Proszę o deklarację pod wpisem, rozliczenia prześlę na PW.
PS: pierwszy raz bede robił rozbiórkę i wysyłał więc proszę o wyrozumiałość z czasem ;)
#rozbiorka #perfumy
Mama nadzieję że fioletowy Abdul w normalnej cenie wrzuciłem bo jego bym się najchętniej pozbył (czuje w nim zapach ugotowanego ryżu xD). Ale co ciekawe b. podoba się otoczeniu dlatego trochę go jednak zużyłem.