Wpis z mikrobloga

@szyryfyry1: wiesz ja wychodzę codziennie do roboty i widuję
-samotnie spacerujące osoby w masce
-biegające osoby w masce
-kierujące samochodem osoby które jadą same
No tak wytresować społeczeństwo to czapki z głów xD
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: nie no nie będę się z ludzmi szarpał, ale widzę jak pranie mózgów dobrze działa. Ostatnio różowa na spacerze mi mówi "załóż maskę" a ja nie i p------ę te maski na powietrzu, już chorowałem na to. Uspokoiła się :D
  • Odpowiedz
@picasssss1: Wiesz co mi żona powiedziała? Mówię na c--j Ty ta maskę ubierasz jak idziemy na spacer, na działki i ja wgl zabierasz (nosi pod broda, schowana wgl gdzieś w kurtce nawrt nie widać że ja ma xD) To wiesz co mi mówi? Że dla niej to jest element garderoby już xDDD r-------o mi styki wiesz ile takich ludzi już musi być? Nie cisnij mi jej, bo sam mam polew
  • Odpowiedz
@picasssss1: No wiadomo, nie będę się o to kłóci bo mam inne rzeczy o które mogę się d-----c hehe, ale wiesz o co chodzi? Tyryrdy już w głowie.. To jak ma być normalnie jak już na. Łby tak to wyjechało? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@picasssss1: Aaa stary co ja Ci powiem, też mi dało to dużo do myślenia, jak gdzieś tam pisałem czasami myślę że Ci ludzie obok to jakieś rekwizyty haha i cywilizacja nad nami testuje moja cierpliwość i tych kilku procent normalnych ludzi ile wytrzyma.. No szkoda, jebnalby jakiś meteor czy coś i niech zaczynają od nowa nowe buty bo my jako ludzie daliśmy duoy i usunmy się czemuś lepszemu ( ͡
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: to jakaś zbugowana symulacja :D ale mimo to zauważam wyraźny trendy jeżeli chodzi o komentarze pod artykułami czy to na fb,wp,czy innym medium. Większość zdecydowanie już ciśnie po rządzie i ich chorych decyzjach, już nie ma wielu zwolenników tych działań, przynajmniej w sieci.
  • Odpowiedz