Wpis z mikrobloga

@xbonitoxxx: dokładnie ukrywalem to w sobie i udawalem ze nim nie jestem choc czulem ze nim jednak jestem ale po pewnych sytuacjach przejrzalem na oczy w 2020 roku i teraz tez w 2021 juz bardziej i czuje sie przegrywem
@xbonitoxxx: ja pisze ze jestem #!$%@? bo choruje na ocd czyli chorobe psychizna do tego jestem autystyczny niesmialy gadam sam do siebie i smieje sie etz sdam sod o siebie ale to chyba z samotnosci i oogolnie jestem brzydki jak #!$%@? i #!$%@?
@xbonitoxxx: wiesz o ci powiem jeszcze? Bardzo dobrze że jesteśmy biali bo nie mamy tak źle jako incele mamy szanse jeszcze na parnetrke w Azji albo Afryce moż eteż w Południowej Ameryce ale takie urrycele albo rivecele to mają #!$%@? w #!$%@?
@Miler111111: Zaraz znajdę gdzieś o tym post to skopiuje ale pamiętam, że taki był ale nw gdzie ale cytuje to co pamiętam, że właśnie azjatki już nie takie łatwe bo mają dużo simpów białych i wobec białych ich wymagania stają się coraz wyższe np. takie koreanki więc w najbliższych latach będzie #!$%@? zz tymi azjatkami