Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LuckyStrike: obczaj Rugged Armor czy jest na Twój telefon. Też pancerny a wygląda "normalniej". I zamontuj 3mk Flexible Glass - połączenie szkła hartowanego z folią, coś na zasadzie przedniej szyby w samochodzie - jak zbijesz to kawałki szkła nie rozwalą Ci ekranu pod spodem.
  • Odpowiedz
@LuckyStrike: Jak telefony miały obudowy seryjne w jakieś kwiatki to był telefon biznesowy. Teraz ktoś się pruje o kondona na telefon xd Może niedługo każe Ci dobierać telefon do koloru szalika xd
  • Odpowiedz
@Shashek: No właśnie miałem mniej pancerna obudowę i jakimś cudem w xiaomi pękł mi tylni panel w tydzień po zakupie a ten model tzn 10 ultra tani nie jest i tak samo części do niego. Dużo podróżuje i ostatnio telefony rozwalają mi się częściej niż powinny. Stąd mój wybór. Producent tych obudów zapewnia ze to jakiś specjalny design, mam nadzieje ze nie ściemnia ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@LuckyStrike ja bym go olał. Praktyczne obudowy pokazują, że podchodzisz praktycznie do życia. A jak chłop chce błyszczeć, to niech sobie kupi obudowę krytą 24-karatowym złotem. I najlepiej złote zęby przy okazji. Sam od wielu lat używam w telefonach pancernych etui i jestem cholernie zadowolony.

Przy okazji - jaki to producent?
  • Odpowiedz
@LuckyStrike: Jeśli rzeczywiście rozwalasz telefony to noś je w takim pancernym etui. Nie mogę nadziwić z imbecylów, którzy dają j-----e o obudowę innego człowieka i piszą że to infantylne.
  • Odpowiedz