@Kempes: przecież Dziambor powiedział to co wszyscy od dawna wiedzą, tylko już nikt o tym nie mówi bo zwyczajnie wszyscy się przyzwyczaili do poprawności politycznej.
- NIE MOŻE MIEĆ CYCKÓW TA POSTAĆ W BAJCE BO TO TRAKTUJE KOBIETY PRZEDMIOTOWO. - JULIUSZA CEZA ZAGRA MURZYN. - FACET NA MNIE SPOJRZAŁ, CZUJE SIĘ ZGWAŁCONA I NIECH TERAZ ON UDOWADNIA ŻE TAK NIE JEST. - #!$%@? W GRZE DO TEJ PIERWSZEJ WOJNY ŚWIATOWEJ BABY
@CryptoPump: jako fan okresu generalnie mogę stwierdzić że ilość #!$%@? anglosasów i irlandczyków która grała ciapatego włocha Cezara jest dramatyczna. Np w 1953 mieli najdoskonalszą formę homo sapiens i w dodatku z włoskimi genami Brando to dali go do roli Antoniusza, a jako Cezara osadzili Niemca.
Mnie też strasznie denerwuje ta poprawność polityczna. Najlepszy przykład to wizerunek Jezusa, który w imię poprawności politycznej i potrzeb adaptacji tej religii w Europie przedstawiany jest zazwyczaj jako długowłosy i brodaty przedstawiciel ludu Germanów, a nie jako ciapaty-żydowski rewolucjonista z Bliskiego Wschodu.
- NIE MOŻE MIEĆ CYCKÓW TA POSTAĆ W BAJCE BO TO TRAKTUJE KOBIETY PRZEDMIOTOWO.
- JULIUSZA CEZA ZAGRA MURZYN.
- FACET NA MNIE SPOJRZAŁ, CZUJE SIĘ ZGWAŁCONA I NIECH TERAZ ON UDOWADNIA ŻE TAK NIE JEST.
- #!$%@? W GRZE DO TEJ PIERWSZEJ WOJNY ŚWIATOWEJ BABY
Komentarz usunięty przez autora
@Kryptonim_Janusz: yhm
Ale ten wątekto abstrakcja, nie ogarniam co jest nie tak w dzisiejszych wersjach po tych obrazkach oO
@CryptoPump: jako fan okresu generalnie mogę stwierdzić że ilość #!$%@? anglosasów i irlandczyków która grała ciapatego włocha Cezara jest dramatyczna. Np w 1953 mieli najdoskonalszą formę homo sapiens i w dodatku z włoskimi genami Brando to dali go do roli Antoniusza, a jako Cezara osadzili Niemca.
- JULIUSZA CEZA ZAGRA MURZYN.
Mnie też strasznie denerwuje ta poprawność polityczna. Najlepszy przykład to wizerunek Jezusa, który w imię poprawności politycznej i potrzeb adaptacji tej religii w Europie przedstawiany jest zazwyczaj jako długowłosy i brodaty przedstawiciel ludu Germanów, a nie jako ciapaty-żydowski rewolucjonista z Bliskiego Wschodu.