@panato: generalnie szukam Pulsoksymetr i Ciśnieniomierz w jednym. Tylko kto mi da gwarancje że te "markowe" będą warte swojej ceny? Ja tego nie wiem i nikt tego nie zweryfikuje bo nikt tego nie wie :(
@panato: I nie zrozum mnie źle, ja chętnie zapłacę jak będę miał pewność, że coś jest legit, ale w przypadku smartbandów nie jestem. Czy to samsung czy inni azjaci. Po prostu nie wiem.
@ikp: przerabiamy to na tagu podobny temat raz w tygodniu. W przeciwieństwie do wszystkomających chińczyków to Samsung serio się postarał, śjakieś oficjalne zgody i takie tam. Ale to nie jest ciśnieniomierz działający 24/7, do tego taki, na którym można polegać - stąd sporo zastrzeżeń w regulaminach.
Jako jakaś podpowiedź co do stanu zdrowia - spoko. Jako sprzęt medyczny - zapomnij.
Mieczki i Mirabelki Smartwatch Garett women pol - jaka aplikacja do tego będzie na androida?
Swoją drogą to ostatnio Samsung wprowadził funkcje EKG do swoich zegarków, może to lepsze rozwiązanie zamiast chińczyka?
https://www.tablety.pl/akcesoria/2021-01-26/galaxy-watch-3-active-2-ekg/
Jako jakaś podpowiedź co do stanu zdrowia - spoko. Jako sprzęt medyczny - zapomnij.