Wpis z mikrobloga

@panato: jakiś link? bo nie do siebie kupuję, tylko do osoby po zawale, żeby spokojniejsza była. a to już 3 opaska i stres zamiast maleć to rośnie ;/
  • Odpowiedz
@panato: generalnie szukam Pulsoksymetr i Ciśnieniomierz w jednym. Tylko kto mi da gwarancje że te "markowe" będą warte swojej ceny? Ja tego nie wiem i nikt tego nie zweryfikuje bo nikt tego nie wie :(
  • Odpowiedz
@panato: I nie zrozum mnie źle, ja chętnie zapłacę jak będę miał pewność, że coś jest legit, ale w przypadku smartbandów nie jestem. Czy to samsung czy inni azjaci. Po prostu nie wiem.
  • Odpowiedz
@ikp: przerabiamy to na tagu podobny temat raz w tygodniu. W przeciwieństwie do wszystkomających chińczyków to Samsung serio się postarał, śjakieś oficjalne zgody i takie tam. Ale to nie jest ciśnieniomierz działający 24/7, do tego taki, na którym można polegać - stąd sporo zastrzeżeń w regulaminach.

Jako jakaś podpowiedź co do stanu zdrowia - spoko. Jako sprzęt medyczny - zapomnij.
  • Odpowiedz
@panato: wszystko po #!$%@?, najlepszy lekarz, ale jak się do lekarza dzisiaj dostać. przez teleporadę #!$%@? zrobi :(
  • Odpowiedz