Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +275
Witam Mirki, mija tydzień odkąd załadowałem sie w #kryptowaluty za 22 tysiące złotych (kupiłem 1.5 ethereum po kursie 3672$)
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Kopyto96 +15
Nigdy już nie będę umiał wejść w związek. 27 lvl, 6,5 roku z jedną, za którą oddałbym wszystko. A na końcu zostałem potraktowany jak odpad. Dziewczyna wróciła do rodziców, siedzi z nimi cały czas. Wiejska, rolnicza rodzina, nigdy nie chcieli córki puszczać za daleko. Chyba jej zawsze wpajali, że jesteśmy z dwóch innych światów, choć wszyscy znajomi dookoła mówili nam, jak jesteśmy świetnie dopasowani i wylądamy jak najlepsi przyjaciele, że jesteśmy jak
Intel Core i5-6500 3,20 GHz
16GB RAM HyperX FURY DDR4 2133MHz CL
be quiet! Pure Power BQT 530W
MSI GeForce GTX 960 4GB GDDR5
MSI B150 GAMING M3
Ma ktoś pomysł jak ewentualnie mógłbym go trochę ulepszyć? Bo zastanawiam się czy w ogóle jest możliwość modernizacji, czy jednak musiałbym kupować cały nowy. Najbardziej mi zamula procesor i szukam jakiegoś mocniejszego modelu który by pasował do płyty. Ewentualnie płyta + procek. Komputer kupowałem w 2016 więc już ma kilka lat. Co myślicie? Macie jakieś pomysły?
Można też flipnąć RAM (bo wolny).
@BrzozaCC: no niestety. Niby plotki głoszą, że znów intel bardziej opłacalny, ale takie naciągane te plotki.
A jaki masz budżet w ogóle?
Różnica ogromna
Bez kombinacji na tej płycie nie włożysz nic znacząco mocniejszego, nawet i7 4/8 z pierwszych skylików czasu nie robi, a kosztują jak nowe cpu
@BrzozaCC: ee, człowieku, to masz hajsiwa na topowe komponenty np. 5600X + B550 za niewiele ponad 2k, no i do tego jeszcze schładzacz. Niemniej Jak nie grasz w 1080p zawodowo to niekoniecznie warto. Nawet coś słabszego spokojnie starczy, tym bardziej przy wyższych rozdzielczościach.