Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +263
Witam Mirki, mija tydzień odkąd załadowałem sie w #kryptowaluty za 22 tysiące złotych (kupiłem 1.5 ethereum po kursie 3672$)
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Kopyto96 +13
Nigdy już nie będę umiał wejść w związek. 27 lvl, 6,5 roku z jedną, za którą oddałbym wszystko. A na końcu zostałem potraktowany jak odpad. Dziewczyna wróciła do rodziców, siedzi z nimi cały czas. Wiejska, rolnicza rodzina, nigdy nie chcieli córki puszczać za daleko. Chyba jej zawsze wpajali, że jesteśmy z dwóch innych światów, choć wszyscy znajomi dookoła mówili nam, jak jesteśmy świetnie dopasowani i wylądamy jak najlepsi przyjaciele, że jesteśmy jak
1.) RYBA vs OLEH - nie mam pojęcia, nie znam ich, ale słyszałem, że Oleh był jakimś mistrzem boksu na Ukrainie, nie wiem czy to prawda, ale jeśli tak to obstawiam Oleha. Ogólnie skipuje.
2.) HEJTER vs ZABIELSKI - Podobnie skip, nie znam zawodników i się nie interesowałem.
3.) KRYCHA vs MORTALCIO - Skipuje, ale postawiłbym na Mortalcia, u Krychy psycha sitting, wstydzi się go własny klub. Jest lepszy, ale czuję, że obsra się na miętowo, ale jeśli wytrzyma mentalnie to powinien wygrać. Coinflip.
4.) KUBA POST vs VANDAL - Nie znam, nie obstawiam.
5.) WAY OF BLONDE vs ANNA IFBB PRO - Tego jestem najbardziej pewny, Anna ma doświadczenie w boksie, ma przewage siły, walka way of blonde nie wyglądała zbyt dobrze. Ten czarny pas w tekłondo też nie znaczy zbyt wiele w realnej walce, moim zdaniem kurs 2,30 to okazja.
6.) ZUSJE vs KAMISZKA - Kamiszka, ale też niewiadomo, typowa walka kobiet w której pierwsza która sprowadzi do parteru wygrywa.
7.) PATRYKOS vs PONCZEK - Patrykos, przewaga wzrostu, przebija się inside info, że gość ma duży staż treningowy. Moim zdaniem jest przygotowany na gameplan ponczka, który w stójce nie ma szans, jeśli patrykos obroni próby obalenia powinien wygrać.
8.) M. MALCZYŃSKI vs KUBAŃCZYK - nie obstawiam, czuję, że Kubańczyk, ale Malczyński jednak ma purpure w BJJ, jeśli ściągnie Kubańczyka na ziemie to będzie pozamiatane (chociaż też trudno powiedzieć, Kubańczyk wydaje się dużo silniejszy, jeśli rzeczywiście tak jest to wyrwie się i tyle będzie z grapplingu).
9.) BLONSKY vs WARDĘGA - Blonsky, ma jedną walke za sobą, przewage warunków fizycznych, Wardęga obsra się na miętowo i wejdzie pospinany jak plandeka na żuku
10.) KIZO vs ARAB- Arab, Kizo to pozer bez psychiki, Arab zrobi z nim co chce, wieloletnie doświadczenie, poskładał Tyburskiego który zniszczyłby Kizo. (EDIT: Dobra, dopiero widze, ze walka w boksie XDD No to już nie jestem pewien, jednak przewaga doświadczenia powinna wystarczyć, ogólnie wydaje mi się, że 50/50, Arab na pewno niszczy rapera kondycyjnie, jest to risky zakładzik)
#famemma #betclic
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
2.HEJTER- słaby, ale ma większe doświadczenie, ZABIELSKI-prawie zero doświadczenia, ale tak stawiam na niego.
3.Mortalcio
4.Vandal
5.Na początku stawiałem na WAY OF BLONDE, ale po ważeniu mam wrażenie, że ANNA poleci z wagą w górę i ma szansę to wygrać. Ogólnie walka to będzie totalny cyrk ( ͡º ͜ʖ͡º)
6.Kamiszka
7.Patrykos
8.Ciężko powiedzieć bo Malczynski wydaje się drewnem w stójce i Kubańczyk wydaje się