Wpis z mikrobloga

@Sentox: Mam nadzieje, że nie będzie Ventiego. Za wcześnie jeszcze imo bo zakładam, że reszta też by miała ponowne banery.Trochę to psuję przyjemność z gachy jak zaraz dostajesz następną szanse.
  • Odpowiedz
@MikiBomba: Zgadzam się. Ja w ogóle jestem za tym, żeby postaci się już nie pojawiały ponownie (ewentualnie po grubo ponad roku) ale może to egoistyczne podejście :D
Jestem ciekaw czy pogłoski na temat tego, że Inazuma bedzie dopiero w patchu 2.0 (a z nią Ayaka) są prawdziwe, a jeśli tak, to czy do tej pory nie zobaczymy nowych postaci.
Jeśli tak by było, to miałbym ponad pół roku zbierania primogemsów
  • Odpowiedz
@Mr_Lewy: Jeśli Inazuma miałaby wyjść dopiero w 2.0 a patche wychodziłyby tak często jak do tej pory to byłoby trochę powolne wykrwawianie gierki, nie da rady jednego wątku ciągnąć przez tyle lat. I zanim dociągniemy do końca już zapowiedzianych chapterów to ludzie stracą zainteresowanie. A z tym, żeby postacie w ogóle nie wracały to trochę przesada, rok to chyba standard z innych gierek i całkiem uczciwy czas. Tylko też niech
  • Odpowiedz
@Mr_Lewy zwykle w grach gacha postacie wracają jakoś po pół roku chyba że jest jakaś specjalna limitowana postać to wtedy tylko raz w roku na specjalne wydarzenie albo w ogóle.
A po za tym cicho tam siedzi bo Ganyu i Albedo na mnie czekają ( _)
  • Odpowiedz
@SandalzJezusa: W sumie Albedo chyba bym zaprosił do swojego teamu. Brakuje mi tylko jego i Tartaglii (no i teraz Hu Tao) ale on wydaje się najciekawszy.
Chyba że za każdym razem będzie pojawiała się Ganyu, będę polował na jej constelation :D
Po kilku latach Ganyu C6 <3
  • Odpowiedz
@Mr_Lewy mi brakuje większości 5* ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale też jestem ciekaw co wymyślą jak unia zakaże lootboxów bo podobno ostro tam w tej uni się przyglądają tym rzeczom, kto wie może Ganyu C6 wpadnie wcześniej jak przebudują system ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz