Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Aokx +115
#vpn #nordvpn #siecikomputerowe #komputery
I serio działają.
@m3r1n0w4g6m: czyli generalnie podziała jeśli wybiorę inny kraj by podatek był niższy/zerowy? Nic nie zmienia to w ustawieniach, konfig itp?
Komentarz usunięty przez autora
Później kupowałem tylko konta które miały zablokowane zmianę hasła i nawet dawałem znajomym te konta i każde działało co najmniej z rok. Jedno konto to już z 3 lata działa xD Nie wiem jak to działa. Myślę, że to są jakieś specjalne konta bez ograniczenia użytkowników albo
Nie wiem też do czego będziesz używał tego vpn, ja raczej sporadycznie odpalałem. Nord niestety jest często wyłapywany bo jest strasznie popularny, ale rodzaj konta nie ma tu znaczenia.
@krzywy_kanister: what? serio chcesz używać firmowego VPNa bo potrzebujesz prywatności?