Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Aokx +115
Na litość boską, z kim ja gram...
Popatrzcie na CUDOWNY wynik mojej drużyny.
Zdechłem bo odstrzeliłem typa, który właśnie strzelał do kolegi z drużyny, zamiast wykończyć Bf109. I tak bym padł, bo wróg miał w okolicy 4 inne myśliwce, więc w sumie jeden pies.
Co ciekawe, Wyvern urwał sobie podwozie, a potem wylądował, jakby je miał z wszystkimi odpowiednimi ruchami samolotu. Jakieś cheaty, czy co? Bot? Nijak nie reagował na sytuację na mapie.
Ja wiem, że Gaijin pewnie #!$%@?ł lotnisko i dlatego się unosi, ale jakbyś typa zobaczył, to sam byś uznał, że to jakiś #!$%@? bot.