Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś chciał się relaksująco pokręcić Slayer Cyclonem to chętnie oddam build w dobre ręce za 150ex, sporo mniej niż łącznie warte pojedyncze itemy.
https://pastebin.com/a8WZP9X5
Cały kontent viable, zrobiłem nim bez straty choćby 1 portalu Maven, Sirusa, Uber Eldera. Do tego Simulacrum, Aul, Oshabi, Cortex etc. Chyba jedynie z The Hidden i The Feared mam problemy, ale to kwestia mojego braku skilla. Delirious map nie lubię, także wczoraj jedynie na próbę 60% T16 Beach przeleciałem, zero problemów, także pewnie i ze 100% da radę.
#pathofexile
  • 8
inne za 20ex xD

@Noggenfogger: Weż tylko pod uwagę to, że ceny w tej lidze poleciały i to znacznie i coś co można było mieć na początku ligi za 100+exów w tej chwili można mieć i za te 20 i nie mówie tutaj o kolegi buildzie, bo to by trzeba było wrzucić do sklepu i to z takimi afixami i każdy posprawdzać i wtedy mielibyśmy jego obecną wartość.

Dla przykładu przytoczę
2 mirrory by wyszly

@Zerp: Gdy wydropiłem lustro 2 czy trzy ligi temu to minimalna cena wtedy to było 155 exów a ty mówisz o 2 lustrach to ile tych exów masz na myśli i w jakich cenach za lustro?

Jedno lustro dropi średnio raz na 10 LAT( jak ktoś tam podliczył/obliczył) - tak że ja mam już pozamiatane a ty mówisz o 2óch ( ͡° ͜ʖ ͡°
@KittySlayer: kilkaset ex, mirror w tej chwili ponad 500 stoi, dobrze ze kupilem tydzien temu xD, u mnie watcher eye z rynku kosztuje w tym momencie najtanszy 150 wiec ¯\_(ツ)_/¯