Wpis z mikrobloga

Hulajnoga po siedmiu dniach od zakupu wyłączyła się i nie chcę się uruchomić :/

Dzisiaj rano podczas ładowania wyłączyła się ale po odpięciu ładowarki i ponownym podpięciu załączyła się ale po przejechaniu kilku kilometrów po prostu się wyłączyła i więcej nie chcę odpalić - macie pomysł co to może być?

Hulajnoga miała 55% gdy się wyłączyła a baterie były sprawne - według aplikacji tools

Ogólnie ogarniam jak się robi zwrot na allegro no ale fajnie byłoby też wiedzieć co mogło się stać :x

m365 z 2018 roku, kupiłem jako powystawową :x

#m365 #hulajnogaelektryczna #allegro
  • 12
@HaPPe: @Andczej: Podpiąłem ją pod ładowarkę i normalnie działa wszystko - może to jednak jakiś błahy problem?
nie znam się ani troszkę na tym sprzęcie, sorry że wam ciągle zawracam głowę - bardzo doceniam waszą pomoc :)
@Andczej: znajomy mi powiedział że na reklamacje mogę czekać sporo czasu i zapewne będą kombinować by mi pieniędzy nie oddać i teraz zastanawiam się czy nie lepiej oddać ją do naprawy prywatnie :X
@HaPPe: @Andczej: Zrobiłem mały przegląd hulajnogi no i od spodu są małe wgniecenia i przetarcia plastiku, zahaczyłem kilka razy o krawężnik - więc raczej taką hulajnogę to nie specjalnie mogę zwrócić więc znalazłem już serwisanta od hulajnóg no i za stówkę mi sprawdzi co się zepsuło no i mam nadzieję że w tej 400 złotych różnicy wymieni mi to co się zepsuło :/
Lesrley - @HaPPe: @Andczej: Zrobiłem mały przegląd hulajnogi no i od spodu są małe wg...

źródło: comment_1614850342GixAXOG4W5VMY4m9m2jJfS.jpg

Pobierz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Lesrley: Mam M365 z sierpnia 2017 roku, miałem zdaje się podobny problem do twojego, hulajnoga się wyłączała losowo po kilku kilometrach, zwykle jadąc nie, ale np. dojeżdżając do świateł gdy trzeba było się zatrzymać to potrafiła się wyłączyć i już nie uruchomić się. Pomagało mi wyłącznie podłączenie do zasilania, ale oczywiście problem pojawiał się cały czas w kółko, czasem po kilometrze, czasem po czterech. Z tego co pamiętam to normalnie napięcie