Aktywne Wpisy
Byłem przekonany, że moja dziewczyna mnie zdradza i przez to dopuściłem się zdrady profilaktycznej ale okazało się, że ona mnie nie zdradzała tylko przez kilka dni szykowała mi niespodziankę na urodziny i m.in. załatwiła nam tygodniowy wypad na wakacje. Mam na to dowody, że żadnej zdrady nie było i teraz mam wyrzuty sumienia.
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Co zrobić?
- Przyznaj się 39.6% (684)
- Nie przyznawaj się 60.4% (1043)
prezeskuliziemskiej +197
#zlodzieje #zabka #pomocy #krakow
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
CCIV BFT CIIC FRX IPOE THCB NGA ACTC GIK ZNTE DCRB PIPP BTWN QELL, mógłbym tak wymieniać w nieskończoność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba ktoś nie chce by ulica dostała tanie akcje, no bo dlaczego by mieli dostać? W normalnym IPO pierwsze skupują grubasy i na otwarciu sprzedają 3-4x drożej (np. C3.AI).
A odnośnie #cciv. Tutaj możecie zaobserwować, że od kilkunastu dni, praktycznie codziennie są grube oferty kupna, inwestorzy instytucjonalni nie zamykają swoich pozycji a do tego dochodzą nowi.
Chill.
#gielda #inwestycje #m4dlachalabaly
@Yacoshe: 1 sztukę? xD
@Yacoshe: Wkurza mnie ten CCIV, rośnie w nie tę stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°) I nie mogę dokupić, bo kasę mam w GME
@Yacoshe: Średnia 113 na GME. Czemu do sierpnia?
Ja akurat mam to co traktuję jako long-term, chociaż obawiam się mergów w najbliższym terminie.