Aktywne Wpisy
slawomirus +905
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
BC_anada +342
To coś broni majtczaka i wyciąga łape po hajs za nazywanie go sprawcą wypadku i mordercą.
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Przypominam że majtczak to tchórz ktory uciekl do dubaju po tym jak zabił rodzinę na drodzę.
#majtczak #sebastianmajtczak #wypadki
Rzuciła mi się dziś reklama na otomoto. Poszukuje akurat samochodu, nie chcę brać kredytu, firmy nie mam a moje zarobki pozwolą na comiesięczna opłatę w okolicy 1500 zl, limit kilometrów w zupełności wystarczy w granicach 20000km.
Warto się w to w ogóle pchać? Ktoś korzysta i opowie jak to się odbywa?
#samochody #motoryzacja #kiciochpyta #wynajemsamochodu
Kuzynka miała tak wynajęte audi a3 i po zwrocie z paroma drobnymi uszkodzeniami jak przetarte felgi czy
* w salonie tzn u mojego zaufanego doradcy salonowego z drugiego końca Polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)