#anonimowemirkowyznania Hej, pytanie głównie do różowych. Od jakiegoś czasu fantazjuje o seksie ze swoją różową w towarzystwie drugiej pary... przez kamerkę/skype. Robiliśmy wspólnie sporo odważnych rzeczy w łóżku, ale nigdy nie dotyczyło to osób trzecich. Obawiam się, ze jak to zaproponuje może sie złe poczuć, zrazić. Nie zależy mi na tym aż tak, żeby ryzykować związek, stąd to pytanie.#seks #zwiazki
@AnonimoweMirkoWyznania: Myślę, że taka sytuacja przez kamerkę będzie mniej "groźna" dla związku niż gdyby miało to miejsce na żywo. Spokojnie możesz zapytać i wybadać sytuację, jak różowa podchodzi do takich fantazji ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Hej, pytanie głównie do różowych. Od jakiegoś czasu fantazjuje o seksie ze swoją różową w towarzystwie drugiej pary... przez kamerkę/skype. Robiliśmy wspólnie sporo odważnych rzeczy w łóżku, ale nigdy nie dotyczyło to osób trzecich. Obawiam się, ze jak to zaproponuje może sie złe poczuć, zrazić. Nie zależy mi na tym aż tak, żeby ryzykować związek, stąd to pytanie.#seks #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60397318a6e343000ac02649
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri