Wpis z mikrobloga

Nowy update!

A z nim trochę zmian wyglądu i zachowania aplikacji. Pojawiły się nowe nagłówki, które w zamyśle mają lepiej się komponować z przeglądanym ekranem w aplikacji i mniej dzielić ekran na części. Ogólnie chcemy odejść od designu niczym z ustawień iOS. Pierwsze próby nowego podejścia można zauważyć w menu, tagach oraz ulubionych.

Lista zmian:

- Nowe nagłówki list (w menu, tagach oraz liście ulubionych)
- Zmiany wyglądu (m.in. większe nagłówki, zmienione przyciski)
- Przywrócono zakładkę Ulubione
- Dodano nową ikonę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Poprawki błędów i crashy.

Zapraszamy do testowania i zgłaszania błędów na https://github.com/CodoDodo/Zakop/issues !
Wersję beta pobierzecie z https://testflight.apple.com/join/ZKkTYBsm

Dziękujemy za korzystanie z Zakopu!

#aplikacjazakop #zakop
CodoDodoApps - Nowy update! 

A z nim trochę zmian wyglądu i zachowania aplikacji. ...

źródło: comment_1614335455m3NHmDHDtno9YkNbguaEGy.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mendrix: Dodamy w kolejnym update.

Jeżeli mamy być szczerzy to zapomnieliśmy o tym xD Pracowaliśmy nad małym polem do wpisywania na dole ekranu, ale tutaj jeszcze potrzebujemy czasu aby to dobrze działało.
  • Odpowiedz
@CodoDodoApps: kiedys mieliscie funkcjonalnosc podwojnego tapniecia w dolna zakladke typu mikroblog i wtedy scrollowalo do samej gory, od jakiegoś czasu to nie dziala. Chyba od momentu jak zaczeliscie przepisywac apke. Jest to moze gdzies ukryte? Jest mozliwosc szybkiego przewiniecia do samej gory?
  • Odpowiedz
@CodoDodoApps: Swietna robote robicie. Jak wiecie, jestem z Wami od poczatku i ciesze sie, ze jest alternatywa do oficjalnej apki, ktora na iOS jest tragiczna (zeby nie przeklinac). Mam teraz tydzien urlopu, ktory spedze w domu, wiec postaram sie dodac moje spostrzezenia na githubie. Wszystkie, ktore kiedys dodalem zostaly naprawione. Trzymam kciuki za rozwoj apki.
  • Odpowiedz
@Ciema: ten komunikat pochodzi z App Store, nie masz się czego bać. Nie jestem też pewien kiedy dokładnie on wyskakuje, możliwe że w momencie kiedy dawno nie robiłeś płatności, przywracasz premium albo coś takiego.
  • Odpowiedz
@CodoDodoApps: dobra, pobrałem z TestFlight ( ͡º ͜ʖ͡º) i tak:
- faktycznie, podwójne tąpnięcie w „mój wykop” mogłoby przenosić na samą górę
- komentarze do wpisów pokazują tylko wpisy utworzone przez danego użytkownika, zamiast tych, w których zostawił komentarz
- w opisach znalezisk często występuje " zamiast cudzysłowów
Szukam dalej i dam znać.
  • Odpowiedz
@CodoDodoApps: mi od samego początku nie działają linki do youtube’a. Otwiera się odtwarzacz i momentalnie zamyka aplikację. Działa za to otworzenie przez tę ikonkę safari. To odosobniony przypadek? Są jakieś plany z tym związane?
  • Odpowiedz