Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +780
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +16
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

A z nim trochę zmian wyglądu i zachowania aplikacji. Pojawiły się nowe nagłówki, które w zamyśle mają lepiej się komponować z przeglądanym ekranem w aplikacji i mniej dzielić ekran na części. Ogólnie chcemy odejść od designu niczym z ustawień iOS. Pierwsze próby nowego podejścia można zauważyć w menu, tagach oraz ulubionych.
Lista zmian:
- Nowe nagłówki list (w menu, tagach oraz liście ulubionych)
- Zmiany wyglądu (m.in. większe nagłówki, zmienione przyciski)
- Przywrócono zakładkę Ulubione
- Dodano nową ikonę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Poprawki błędów i crashy.
Zapraszamy do testowania i zgłaszania błędów na https://github.com/CodoDodo/Zakop/issues !
Wersję beta pobierzecie z https://testflight.apple.com/join/ZKkTYBsm
Dziękujemy za korzystanie z Zakopu!
#aplikacjazakop #zakop
źródło: comment_1614335455m3NHmDHDtno9YkNbguaEGy.jpg
PobierzJeżeli mamy być szczerzy to zapomnieliśmy o tym xD Pracowaliśmy nad małym polem do wpisywania na dole ekranu, ale tutaj jeszcze potrzebujemy czasu aby to dobrze działało.
- faktycznie, podwójne tąpnięcie w „mój wykop” mogłoby przenosić na samą górę
- komentarze do wpisów pokazują tylko wpisy utworzone przez danego użytkownika, zamiast tych, w których zostawił komentarz
- w opisach znalezisk często występuje " zamiast cudzysłowów
Szukam dalej i dam znać.