Wpis z mikrobloga

Test karty graficznej NVIDIA GeForce RTX 3060.
Chociaż sytuacja na rynku kart graficznych nadal wygląda nieciekawie za sprawą górników kryptowalut, to zarówno AMD, jak i NVIDIA wydają kolejne modele. Dzisiaj premierę ma teoretycznie przystępny cenowo GeForce RTX 3060. Jak wygląda jego wydajność w grach? Jak się podkręca? Co z kulturą pracy, temperaturami i poborem mocy? Tego i wiele więcej dowiecie się na PurePC!

https://www.purepc.pl/test-karty-graficznej-nvidia-geforce-rtx-3060-maly-ampere-szybszy-od-geforce-rtx-2060-super-cena-startowa-dobra-ale

#purepc #pcmasterrace #komputery #technologia #nvidia
PurePC_pl - Test karty graficznej NVIDIA GeForce RTX 3060.
Chociaż sytuacja na rynku...

źródło: comment_1614261942GcCZtcBsvqYMnhFrSfjVZh.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nevermelting: Teoretycznie powinno być OK, skoro udało Ci się dodać kartę, wklepać kod i zamówienie przeszło. Ale niczego nie możemy zagwarantować, bo w żaden sposób ze sklepem nie jesteśmy powiązani.
  • Odpowiedz
@nevermelting
@Sigmanus
Według regulaminu sklepu dopóki nie dostaniecie potwierdzenia złożenia zamówienia tudzież informacji o realizacji to w każdej chwili mogą anulować a co więcej mają nawet 30dni na anulowanie zamówienia ;)
  • Odpowiedz
@Czapelek: No tak, skoro dostał potwierdzenie, to nie powinni. Ciekawi mnie, że nie wszyscy te faktury otrzymali. Obstawiam, że to właśnie przez ''pobranie''.
Ja swoją fakturę z tym potwierdzeniem dostałem wczoraj.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sigmanus: na ich stronie jest napisane, że powinni zrealizować zamówienie do 7 dni od potwierdzenia zamówienia, czyli teoretycznie do jutra, do 18
  • Odpowiedz