Aktywne Wpisy
ludi91 +83
#famemma #budda #youtube
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.
Daddy2137 +8
ja mysle, ze w polsce jak najbardziej, ale da nam to tylko tyle, ze bedziemy patrzec z zalem na tych, ktorzy dostali szanse od losu, na tych, ktorzy nie zostali odrzuceni przez swiat w perspektywie wyboru cierpienie lub narkotyki lub samobojstwo
no co tu duzo mowic, tldr #!$%@?, ale wierze, ze kiedys bedzie lepiej. nie dla nas
trzymajcie sie jakos i nie dajcie sobie nigdy wmowic, ze jestescie gorszymi ludzmi tylko dlatego, ze zle sie urodziliscie. polecam zabrac sie za silownie, nie bac sie sterydow ( ͡° ͜ʖ ͡°)