Wpis z mikrobloga

@whitef84: serio cytujesz twittera i jakis kanal na youtube ktory jest po to by pompowac tego shita xD?
Nigdy w zyciu Banki nie pozwola jakiejkolwiek kryptowalucie wcielic sie w role pieniadza.
Tyle w temacie.
@Chuckiefromhelll: pozytywny news bo?
nie ma zadnej oficjalki. Tak moze urosnie ale jak czytam ze ludzie juz przewiduja 2-5 dolarow to nie wiem czy sie smiac czy plakac
nie zrozum mnie zle sam mam tego syfu 2k, i obecnie czekam na wystrzal, bo mysle ze altcoiny wystrzela w tym roku spokojnie o kilkaset % ale nie z takiego powodu ze ktos cos powiedzial
@Spurs ale tu nie o to chodzi w tej sprawie. SEC zarzuca Ripplowi że jego walor zachowuje się nie jak krypto a jak papier wartościowy (nieuregulowany). Ripple uważa że to zwykła kryptowaluta. Nikt nie chce póki co uważać go za pieniądz. News jak news dla tych co jak ja mają tego dużo od wielu lat tylko + co się tak spinasz
@Spurs przez ewentualny pozew SEC waluta straciła na zaufaniu części społeczności i giełd i zauważ ze wszystkie Alty rosną a Xrp relatywnie stoi w miejscu. Po ewentualnym rozwiązaniu sporu jest szansa na znaczne wzrosty waluty. Nikt nie każe ci jej lubić ale może dać zarobić