Aktywne Wpisy

Darthal +3
Da się dostać do korpo nie mając wyższego wykształcenia a tylko średnie? pracowałem trochę fizycznie ale nie mam "ręki" do tego, dlatego chciałem spróbować czegoś innego. Czego się uczyć? #praca #polska #korposwiat

sropo +196
W czasach PRL-u, gdy brakowało niemal wszystkiego – mebli, sznurka do wiązania snopów, a nawet papieru toaletowego. Artykuły spożywcze, takie jak mięso i wędliny, stanowiły kluczowy element codziennego życia. Władze PRL wprowadziły system – kartki na mięso i wędliny już 33 lata temu. Od 28 lutego 1981 roku przez ponad osiem lat, były one dostępne tylko w ograniczonych ilościach i po cenach ustalonych przez rząd. Regulacje te wynikały z poważnych niedoborów towarów

wiem, że podobne pytanie się pojawiło ostatnio, ale nie chcę śmiecić autorowi, a jednocześnie u mnie są odrobinę inne parametry. Jakie błotniki polecacie do opon 47mm, konkretnie 650x47. Rower to marin nicasio+. Ogólnie to myślałem o pełnych błotnikach z opcją szybkiego montażu/demontażu, ale rozważę każdą propozycję.
Z góry dzięki za pomoc.
#gravel #rower
Pozdrawiam
Zdecydowanie nie jest to komfort roweru typowo górskiego, więc dłuższe jeżdżenie po kamieniach, korzeniach, itp może