Wpis z mikrobloga

No to straciłem nagle węch wczoraj. W zeszłym tyg przez 3 dni nieprzerwanie ból mięśni, stawów, kości, jak przy 40 stopniach gorączki, z taką różnica że temp normalna max 37,5. Mialem z tyłu głowy że może korona, ale bardziej myślałem że jakieś osłabienie, przeziębienie a tu nagle jeb zupełny brak węchu i to nagle ( robiłem kolację zjadłem wszystko ok i jakieś 20 min później wącham jakiś b. mocny olejek i nic ) #koronawirus
  • 3
@lapserdaq: Prawidłowo. Ja najpierw miałem sraczkę, potem budziłem się co godzinę, bo było mi zimno(pewnie miałem gorączkę), następnie dużo i krótko sypiałem a podczas pobudki miałem migotanie serca a dopiero na końcu straciłem węch.
@lapserdaq: Ja od piątku czuję się podobnie, póki co węch i smak jest. Ale te 3 dni ból mięsni, szczególnie plecy jakby ktoś mnie podszczypywał albo rwał skóre. Temperatura max 37,1 stopni. Czasem pokaszle. Oprócz tego uczucie ciężkiej głowy jakbym dostał przed chwilą listwę. Ogólnie jak mam przeziębienia to maksymalnie 2 dni #!$%@? się czuje, czasami nawet na drugi dzień potrafiłem się wykurować. Tutaj już 3 dzień i dalej jest #!$%@?,