Wpis z mikrobloga

@MackaCthulhu: Zależy pod jakim względem najlepszy. Na pewno bym go określił, że jest najsympatyczniejszy, bije od niego takie dobro i to czuć, że się nie wywyższa, nie cwaniakuje. Natomiast merytorycznie jest słaby, on się wszystkim co prawda jara i to taki mocna zajawka sportem, ale zwyczajnie się nie zna i więc pod tym względem mimo wszystko wyżej postawiłbym Stana, który umiejętnie tworzy swoje treści żeby #!$%@? często do pieca
@Diakrytyczny: Stana bym określił, jako gościa, który rozumie biznes i nieźle się w tym obraca, choc totalnie rozumiem o co chodzi z tą jego hipokryzja. Pol to jest dziecięca radość z każdego sportu. Też go lubię, fajnie prowadzi dyskusje, ale ekspertem bym go nie nazwał. W każdym razie ta jego zajawka ma swój urok.
@MackaCthulhu: No tak, Borek to nudziarz anegdociarz. Stan umiejętnie obraca się w internecie z tego względu wypada najlepiej i na niego bym postawił, bo Smok to niewykorzystany potencjał. On może zrobić dużo więcej niż robi, czuję przez to niedosyt.
@kosteq64: Jeśli chodzi o Stanowskiego problemem jest żenujacy poziom wiedzy na temat europejakiej piłki. Nie chcę sie wypowiadac o Ekstraklasie, ale jak ta rzadowowa rozgłośnia twitterowa wypowiada się o zagranicznych ligach to uszy więdną. Przykładem takiej niewiedzy było losowanie grup eliminacji, gdzie chciał popisac sie rozeznaniem a skompromitował i zrzucił na kogos kto mu opracowuje tematy XD
@MackaCthulhu: dla mnie najgorszy.brak wiedzy.w każdym programie od czasów MF czyta czat bo sam nie ma nic ciekawego do powiedzenia.a jak robi live to gada kompletne bzdury typu "Lautaro podpisał kontrakt w realu".strasznie łatwowierny .zobaczy coś na czasie i już połyka jak pelikan kolejne ploty .przy tym mało inteligentny bo myśli że za przekleństwa i alk w kubku banują kanał.mysli se jest zabawny czytając nazwy użytkowników z czatu.ogolnie bezjajeczny osrany wszystkiego
@MackaCthulhu Moim zdaniem ciężko ocenić kto jest najlepszy. Wydaje mi się, że jeśli chodzi o takie moderowanie dyskusji (wcześniejsza misja futbol) to Pol w tym się odnajduję. Stanowski wydaje mi się, że zyskał najwięcej dzięki kanałowi. Jednak seria o książce Domagalik, czy aktualne serie Stanowisko czy dziennikarskie zero cieszą się dużą popularnością. Smokowski też całkiem dobrze odnalazł się w misji futbol, mój pierwszy raz mega na plus. Najmniej wydaje mi się, że