Aktywne Wpisy
nanotecz +82
1 maja to najbardziej polaczkowe święto:
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
FedoraTyrone +10
Czy można przechodzić kryzys wieku średniego mając 30 parę lat? Jako 20 paro latek kupiłem sobie pierdzika jako samochód, zwykły dziadkowóz, a teraz mając ponad 30 nagle po głowie chodzi mi żeby kupić sobie coś sportowego o dużej mocy. Będąc młodszym byłem jakiś rozsądniejszy... coś tu jest u mnie wszystko odwrotnie xD #samochody #motoryzacja #psychologia #niebieskiepaski
Faceci często mówią, że kobiety oszukują używając makijażu, a sami maskują swój baby face zarostem.
Do tego to jest niepraktyczne i niehigieniczne. Nie wiem jak z czułościami, ale w drugą stronę nie chciałbym całować kobiety z brodą, fujka.
Oczywiście nic mi do tego co się komu podoba, próbuję tylko podjąć dyskusję na temat tego kanonu "piękna".
#niepopularnaopinia
Przy dłuższej znajomości wygląd nie ma już takiego znaczenia jednak pierwsze wrażenie jest istotne.
Sam mam brodę i dla mnie plusy to,
@bloger_klasyczny: współczuję #!$%@? wyobraźni
@bloger_klasyczny: nie spinam, tylko robię uwagę, że masz nędzną wyobraźnię jak nie wyobrażasz sobie życia bez brody.
Amaro bez brody wygląda dużo słabiej.
@bloger_klasyczny: Też ma brodę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora