Wpis z mikrobloga

Mam taką koleżankę taką moją kraszuwe z liceum. Bardzo mi się podobała ale dała mi kosza ale dalej się kumplujemy. Ona wyprowadziła się do innego miasta na studia i już tam została ale w zeszłym roku jak przyjechała do miasta rodzinnego to się zgadaliśmy żeby wyskoczyć gdzieś pogadać i ja miałem jeszcze mega mega ochotę na gofra bo #!$%@? tak bardzo lubię gofry a tak dawno nie jadłem, ona też miała ochotę. Po całym #!$%@? mieście szukałem budy z goframi i nigdzie nie było. Koniec końców ja wziąłem loda, ona kebaba i jak jedliśmy to się okazało że jest buda z goframi, nawet dwukrotnie obok niej przechodziliśmy i nie zauważyłem. Ale już miałem loda już było za późno. I tak #!$%@? przez całe życie.

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@bArrek: w normalnej sytuacji bym pomyślał że tam jest jakiś podtekst ale znając ciebie to serio pojechałeś jej dziurę pokazać w lesie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
ej Klaudia wsiadaj pokaże ci coś wspaniałego
PATRZ NA TO JAKA ZAJEBISTA DZIURA
pewnie była oczarowana twoją dziurą
  • Odpowiedz
@vieniasn: no taka dziura w lesie ale fajna. To nie są moje tereny w sumie. Kiedyś pojechałem odebrać sprężyny z malowania dla taty a tatko jak to tatko zawsze wszystko chce jak najwcześniej i kazał mi tam pojechać na którąś tam godzinę i jak się okazało jeszcze nie było gotowe i trzeba było czekać 2 godziny chyba to podjechałem do miasta i po drodze była taka zatoczka to stanąłem i
  • Odpowiedz
@vieniasn: duża dziura tak ja wiem z 10m szerokości z 5m długości i głęboka na 3-4m zrobiona przez człowieka ale już jakiś czas temu już zarasta powoli od nowa
  • Odpowiedz
no pojechaliśmy poważnie :D ale jej się spodobała dziura, akurat miała nowy telefon i zrobiła nim kilka zdjęć tej dziury :P

@bArrek: Czy zrozumiała aluzję i pokazała Ci swoją ulubioną dziurę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz