Aktywne Wpisy
kubanfs +79
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Co sądzicie o jeździe na biegu jałowym i wyłączaniu silnika (z kluczykiem w pozycji zapłon)?
Eliminujemy w ten sposób wady jazdy na luzie i hamowania silnikiem:
a) Nie zużywamy paliwa na podtrzymywanie silnika przy życiu (tak jak w przypadku jazdy na luzie na odpalonym silniku)
b)
Eliminujemy w ten sposób wady jazdy na luzie i hamowania silnikiem:
a) Nie zużywamy paliwa na podtrzymywanie silnika przy życiu (tak jak w przypadku jazdy na luzie na odpalonym silniku)
b)
Żeglowanie z wyłączonym silnikiem
- Praktykuję 14.4% (57)
- Nie praktykuję 85.6% (339)
#oswiadczenie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Może dlatego, że otyłość klasyfikowana jest jako choroba?
No mam problem, jak ktoś ma podstawowe braki w wychowaniu. Nie pomyślałeś, może, że ktoś jest w
@Hissis: a powiesz Łysy do goscia po chemioterapii? na wyglad zewnetrzyny wplywa wiele czynnikow, czesto niezaleznych od nas i nie zawsze jest to ok. zeby nie bylo, sama jestem grubasem i mnie nie ruszaja takie teksty ale to nie znaczy, ze inni maja tak zajebiscie silna psychike jak ja( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uważam że jak ktoś jest gruby to jest tego świadomy, nie mnie oceniać czy to z wyboru czy po prostu z ułomności organizmu wynika, ale to podobnie jakby podszedł do matki z dzieckiem z dodatkowym chromosomem i walił teksty "o jaki fajny dałn, zrób fikołka"
Na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu, sam znam osoby które #!$%@?ą ile wejdzie i są chude, a
Przecież skoro to prawda to można tak mówić (-‸ლ)
gruba tez miala wczesjeij jakkestam odpały ale gadka byla chamska i tyle
Komentarz usunięty przez moderatora
Jesli chodzi o wzrost zgadzam ale ale to czy ktos jest brzydki to juz faktycznie Twoja opinia.