Wpis z mikrobloga

Odnosnie filmu z "grubą" uważam że takie odzywanie sie do obcego człowieka to #!$%@?, mało tego nawet do kolegi czy koleżanki dalej jest nie fajne. Kiedyś wydawało mi się że takie małe złośliwości są w porządku, ale nie są psują tylko relacje między ludźmi i nic więcej. Fajnie jest jak ty komuś dokuczasz dopóki ktoś nie zacznie dokuczac tobie w taki sposób że ci będzie przykro.
#oswiadczenie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 190
  • Odpowiedz
@Hissis: > i nie wiem dlaczego traktujesz otyłość jako coś złego
Może dlatego, że otyłość klasyfikowana jest jako choroba?

ale Wy macie problemy serio xD jak nie akceptujesz siebie samego to wyłącznie twój problem, nie wymagają od innych tego samego. Jesteś gruby to jesteś, masz dwie możliwości, pogodzić się z tym lub schudnąć.

No mam problem, jak ktoś ma podstawowe braki w wychowaniu. Nie pomyślałeś, może, że ktoś jest w
  • Odpowiedz
A powiedzieć łysy do łysego?

@Hissis: a powiesz Łysy do goscia po chemioterapii? na wyglad zewnetrzyny wplywa wiele czynnikow, czesto niezaleznych od nas i nie zawsze jest to ok. zeby nie bylo, sama jestem grubasem i mnie nie ruszaja takie teksty ale to nie znaczy, ze inni maja tak zajebiscie silna psychike jak ja( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hissis: nie znam, bo unikam #!$%@? umysłowego.
Uważam że jak ktoś jest gruby to jest tego świadomy, nie mnie oceniać czy to z wyboru czy po prostu z ułomności organizmu wynika, ale to podobnie jakby podszedł do matki z dzieckiem z dodatkowym chromosomem i walił teksty "o jaki fajny dałn, zrób fikołka"
Na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu, sam znam osoby które #!$%@?ą ile wejdzie i są chude, a
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@rastafaraj93: grubi ludzie jakoś nie mają problemu z obrażaniem chudych i wtedy nie wydaje się im to nie w porządku. Nawet moja babcia ostatnio powiedziała, że kości to są na cmentarzu, sama ma otyłość.
  • Odpowiedz
@rastafaraj93 fanie by się żyło gdybysmy się zachowywali jak koleś z filmiku i wołali do obcych osób: grubasie, biedaku, synu pijaka, kretynie, niewykształcony, upośledzony, kurduplu, przeszczepie garbusie, etc..
Przecież skoro to prawda to można tak mówić ()
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@rastafaraj93: @Nowelizacja: Oni to doskonale wiedzą, po prostu robią fikołki i udają, że nie wiedzą, że wytykając komuś niedoskonałości można taką osobę urazić. Już nie wspominając o tym, że piszą o tym tak, jakby w normalnej rozmowie można było tak zwyczajnie walnąć "ładna pogoda, aleś ty gruba", bo szczerość to przecież nic złego xD Specjalnie mylą szczerość z chamstwem i są z siebie zadowoleni, bo ich ta sytuacja
  • Odpowiedz
  • 2
@rastafaraj93 a teraz wyobraźcie sobie ze np laska mówi do was przy kumplach "ej prawiczek pijesz"?

gruba tez miala wczesjeij jakkestam odpały ale gadka byla chamska i tyle
  • Odpowiedz
@Faraluch: Ale to nie jest opinia. Jej otylosc jest niezaprzeczalnym faktem i to nie jest wydanie opinii tylko stwierdzenie faktu.
Jesli chodzi o wzrost zgadzam ale ale to czy ktos jest brzydki to juz faktycznie Twoja opinia.
  • Odpowiedz