@MarlenkaIQ30: Między innymi dlatego, że wybił się na macaniu cycków obcych kobiet (choć podejrzewam, że to jego kłamstwo i to były jego znajome) i prankach żerujących na szkodzie innych (vide prank "zombie" gdzie koleś nieświadomy żartu rozj*bał swój samochód, a gdyby byli przechodnie naokoło, to by kogoś zabił). Teraz gra youtubowego znawcę wszelakich afer i omnibusa, choć ze swoim głosikiem i po prostu szczeniacką głupotą wypowiedzi, powinien prowadzić famemme, bo tylko
@settembrini777: dla jasności. Cvel oznacza kogoś kto został zgwintowany analnie przez innego więźnia, a Wardęga nawet nie siedział.
Owszem masz rację jest jaki jest, ale ja do niego jakoś specjalnie nic nie mam. Jest lekko nadgorliwy i ma brak dystansu do siebie w dodatku widać konfktowa naturę i spore kompleksy, ale cveliskiem bym go nie nazwał. Pozdro elo czello
No mirki kochane muszę coś wyznać, właśnie się dowiedziałem że moja wybranka serca po 6 latach bycia razem mnie zdradziła. I #!$%@?, kredyt, mieszkanie, 6 lat razem wszytko w #!$%@?. Co robić? Jak żyć?
#famemma
Teraz gra youtubowego znawcę wszelakich afer i omnibusa, choć ze swoim głosikiem i po prostu szczeniacką głupotą wypowiedzi, powinien prowadzić famemme, bo tylko
Komentarz usunięty przez autora
Owszem masz rację jest jaki jest, ale ja do niego jakoś specjalnie nic nie mam. Jest lekko nadgorliwy i ma brak dystansu do siebie w dodatku widać konfktowa naturę i spore kompleksy, ale cveliskiem bym go nie nazwał. Pozdro elo czello