@Mistrszzz: co tam stresowanie o pomysły rządu... to nie jest normalne aby młody pracujący człowiek zarabiając najniższą pensję był ponad kwotą wolną od podatku, #!$%@?.
@Mistrszzz: Też mi jest coraz trudniej, a dalszy rozwój w narzuconym kierunku konserwatywno-religijno-autorytarnym kiepsko się jak dla mnie rysuje... Coraz częściej zaczynam myśleć o emigracji. Pod względem finansowym żyje mi się dobrze, ale z roku na rok odczuwam, że sytuacja się pogarsza. Struktury państwowe i narodowa ideologia osiągnęła już za to poziom dna. Jest źle, a będzie jeszcze gorzej...
@Poksipol: ja z mojej perspektywy postrzegam to tak, że nie po to się ciągle uczę i rozwijam żeby nie móc żyć lepiej niż większość ludzi. Nie po to się #!$%@? i oszczędza żeby oddawać kasę w imię #!$%@? pisowskiego socjalu. Ciekawe jaki jutro podatek wymyślą.
@Mistrszzz: Roszczeniowość jest jak najbardziej wskazana jeżeli masz ku temu merytoryczne podstawy. Roszczeniowość zakłada, iż żądanie jest nieuzasadnione, jednakże jest to wewnętrznie sprzeczne stwierdzenie, gdyż mając roszczenie zawsze mówi się w doktrynie prawniczej, iż ma ono podstawy, bo inaczej po prostu nie miałoby się roszczenia, gdyby było ono niesłuszne. ( ͡°͜ʖ͡°)
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Komentarz usunięty przez autora