Wpis z mikrobloga

Największy problem w mózgach części katolików, pisowcow, i ludzi ktorzy wstydzą sie przyznać ze sa pisowcami, tez części konfederatów. Części.

Jak krytykujesz pis to jestes TVN albo PO. Bo PO i TVN to to samo. Jak podajesz jakiś fakt, fakt. Rzecz która sie wydarzyła, np afera pisu. To jesteś TVN albo PO. Nie możesz krytykować pisu i byc np prawakiem. Nie mozesz krytykować pisu i nie oglądać tvnu. Nie możesz krytykować pisu a jednocześnie nie byc wyborca platformy.

Ci gamonie serio uwierzyli w ta tępą propagandę ze jest PIS, a jak sie z pisem nie zgadzasz albo wytykasz im błędy to jestes PO xD

Ancymoon1 - Największy problem w mózgach części katolików, pisowcow, i ludzi ktorzy w...

źródło: comment_1613318802hgZnnkLkenTvE19QcMzIVB.jpg

Pobierz
  • 3
@Ancymoon1 mogę być nawet canal plus albo PoloTV ... Niech sobie w swoim ograniczonym świecie tak #!$%@?ą. Kładę na to lachę i jebię PiS z dumą. Mam #!$%@? PiSu w oczach jak powstańcy odwagę na ulicach Warszawy. Mam #!$%@? PiSu we krwi tak bardzo jak Kwachu stężenie krwi w alkoholu ( ͡º ͜ʖ͡º), moje #!$%@? PiSu jest tak wysokie jak Komorowski na krześle. Więc w #!$%@?, skoro