BRATA GUMIAKA BELGIJSKA PSIARNIA HYTŁA ONI JEMU MUWIO ŻE TAK NIEMORZNA JECHAĆ A ON IM NA TO PROSZE DURZE FRYTKI DOBRZE WYPIECZONE BO TYLKO TO UMIE POWIEDZIEĆ PO BELGIJSKU POWEM WAM LEPIEJ ZŁAMAĆ SE DWIE FELGI NIŻ DAĆ SIE DUPNONĆ PAŁOM W BELGI
a w rzeczywistosci pewnie bylo tak, ze sie strup #!$%@? na autostradzie i musieli sholowac, to se przy okazji sluzby jebnely fotke zabezpieczenia ladunku w stylu '#!$%@? ale stabilnie' xD bo o ile nie ma jakiegos specjalnego paragrafu na taka partyzantke, to pasow #!$%@? zdrowo. gdyby mieli kogos zczyscic za nieprawidlowy ladunek/zabezpieczenie, to na hui tu niby holownik? ze na holu bezpieczniej niz jakby mial sie sam zatelepac na policyjny parking zeby
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
ONI JEMU MUWIO ŻE TAK NIEMORZNA JECHAĆ A ON IM NA TO PROSZE DURZE FRYTKI DOBRZE WYPIECZONE BO TYLKO TO UMIE POWIEDZIEĆ PO BELGIJSKU
POWEM WAM LEPIEJ ZŁAMAĆ SE DWIE FELGI NIŻ DAĆ SIE DUPNONĆ PAŁOM W BELGI
#cytrynigumiak
A do kabiny z kierowcom jeszcze ze czech typów z blablacara, albo lepi ładne panienki co nie. Nic te ludzie ekonomicznie nie myślom.
o ja #!$%@? jak rykłem
gdyby mieli kogos zczyscic za nieprawidlowy ladunek/zabezpieczenie, to na hui tu niby holownik? ze na holu bezpieczniej niz jakby mial sie sam zatelepac na policyjny parking zeby