Wpis z mikrobloga

Słaby ten film Wardęgi, jak chciał dokładnie pokazać dwie perspektywy to powinien chyba skontaktować się z którymś z włodarzy tak jak z lil masti albo linkiewicz i zadać podobne pytania, a nie powycinać urywki z wywiadów i konferencji, bo mogło być coś źle powiedziane, albo niedopowiedziane . Trochę słabe zachowanie. Pozatym ten filmik nic takiego nie wyjaśnia.
#famemma #wardega
  • 10
Podobno dali jej podobną jak na tamtej walce, więc jak dla niej to skrajnie niska...

@xBrightBlackx: Powiedziała w rozmowie, że jej celem było ugranie podobnej kwoty jak za 1 walkę i ta kwota to było by spotkanie się po środku.
@xBrightBlackx: no i właśnie o to w tym filmie chodzi, że sexmasterka mówi jedno, a oni mówią drugie. Ktoś kłamie, tylko pytanie kto. Dodatkowo sexmasterka mówi, że była otwarta na negocjacje, a federacja mówi, że nie. Wg. Wardęgi kłamie ta druga strona, bo widział maile. Ja nie widziałem, więc daleko mi do wyciągania opinii.
@cotammordauciebie: @rzuf22:
Mnie najbardziej bawił jej argument że zaprosili ja żeby podnieść poziom wizerunkowy, sexmasterka której filmiki polegają na szczuciu cycem, pokazywaniu sowy i poziom wizerunkowy( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale czemu muszą jej dać taka samą kwotę jak za pierwszą walke? Nie mają widowni to raz, także wpływu nieco odpadły, po drugie kimze ona jest? Jakąś tam upadła gwiazdka jutuba, która można zastąpić kimś tańszym