Aktywne Wpisy
wielkifanrapu +28
Śmieszy mnie jak ludzie na tym portalu liżą dupe Ukrainie a sieją mowę nienawiści do Rosji.
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Altru +966
@Strigiformesman: Położyliby styropian i pomalowali na pastelowo. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Troszeczkę inaczej - już pod koniec XIX wieku zauważono, że szczyt głowy Sfinksa pęka. Zaczęły się odkruszać kawałki z czoła, było ryzyko zapaści części twarzy. Aby temu zapobiec, w czasie renowacji w latach 30. wstrzyknięto do niego beton. Aby zaś mieć jak wlać beton do szczelin, wywiercono w czubku głowy okrągły odwiert, po którym został ślad i trochę zdjęć z okresu remontu.
A potem przychodzą ludzie od Starożytnych Kosmitów i