Aktywne Wpisy

lubaxd +161

Pannoramix +40
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko

Wiadomo było, że fundusze nie oddadzą tak po prostu swojej kasy, ale powiem szczerze, że nie spodziewałem się po nich aż tak zdecydowanych kroków. Bardzo łatwo można zaobserwować to nawet na tym tagu. W kilka dni udało im się zamienić karnawał w stypę :)
Manipulacje widać gołym okiem. Patrząc na listę transakcji można stwierdzic, że walka wciąż trwa i pewnie będzie jeszcze trwała. Nie sądzę jednak, żeby zeszli za nisko, bo ludzie mogą im nie oddać akcji po śmiesznych cenach. Na pewno kontrolują sytuację i dążą do celu.
Zastanawiam się, co będzie z tymi wytrwałymi, którzy do końca będą trzymali akcje. Może okaże się jednak, że cierpliwość zostanie "nagrodzona"? Byłoby fajnie :)
#gielda
Na pewno nie jest też po wszystkim, bo wtedy po prostu olali by sprawę, a dzisiejsze transakcje wciąż wskazują na manipulowanie kursem. Jeśli tak na prawdę to nie skup, a przykładowo sprzedaż z zamiarem odkupu taniej, to mogą narazić