Aktywne Wpisy
xPekka +1
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
JoeGlodomor +84
ŻE CO #!$%@?????
#pit
#pit
I mireczki kochane pytanie do was - co polecacie, chce dobrej jakości porządne kupić przynajmniej na początek.
#narkotykizawszespoko #konopie
jeśli nie chcesz
https://allegro.pl/oferta/moonrock-3g-susz-cbd-bio-ze-szwajcarii-9199221062
masz jakiś konkretnie ekstrakt do polecenia?
@login-jest-zajety: to się jara tak jak normalne zioło? Czy jaki waporyzator potrzebuje?
@FreakyYak: mniej więcej, zalecają waporyzację dlatego ze muszą
@FreakyYak: każdy ekstrakt 99% będzie tym samym
masz, ktoś kto nigdy nie używał zielska albo rekreacyjnie siądzie sobie po tym ekstrakcie ;)
opłacalność over9000 bo tam masz 10ml, a dawka dzienna to ilość wielkości ziarna ryżu - ale to faktycznie dziala
traumy/stres - być może, ale to raczej podświadomie bo świadomie nic takiego nie czuje, moze troszke
co do pozycji podczas spania - próbowałem już wielu rzeczy, masz jakieś konkretne artykuly/ksiazki/łóżka na myśli? Jestem już mocno zdesperowany
Spróbuj też spać na podłodze na karimacie i ewentualnie jeszcze na nią kołdrę a przykrywasz się drugą kołdra albo kocem. Mi pomogło, pierwsze noce noce nie były cudowne ale potem już było spoko