Wpis z mikrobloga

Mam problem od 6 lat z lędźwiami i szyją, prześwietlenia nic nie wykazały fizjo/neurolodzy/inni lekarze nic nie znaleźli, ćwiczenia za dużo nie dają, jest teoria że to boli z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego (+ zawsze po spaniu mnie bardziej boli szyja), dlatego chciałem spróbować #cbd

I mireczki kochane pytanie do was - co polecacie, chce dobrej jakości porządne kupić przynajmniej na początek.

#narkotykizawszespoko #konopie
  • 47
  • Odpowiedz
@Vegeta696: po prostu kolejna marka biorąca olejki od X i oklejająca swoimi etykietami, nie ma to nic wspólnego z rekreacyjnym działaniem CBD a jeśli chodzi o dawki mające działanie lecznicze to byś musiał łyknąć butelkę na raz żeby osiągnąć to steżęnie ;D
  • Odpowiedz
czysty ekstrakt żeby zobaczyć czy w ogóle na Ciebie działa, od 80 do 140g za 1g czystego CBD

masz jakiś konkretnie ekstrakt do polecenia?

a jeśli nie chcesz ekstraktu, to chociaż moonrock - tego mogę polecić, jest sztos

@login-jest-zajety: to się jara tak jak normalne zioło? Czy jaki waporyzator potrzebuje?
  • Odpowiedz
@FreakyYak: boli od złej pozycji podczas spania, zobacz jak powinno się spać i na czym. Bóle to też mogą być napięcia z wydarzeń w życiu, traumy stres czy coś podobnego. Tak jakby twoja dusza niosła bardzo bardzo ciężki plecak doświadczen i dlatego boli. Możesz z ciekawości spróbować grzybków lub mdma i przerobić te ciężkie doswiadczenia
  • Odpowiedz
@MagikLOL: grzybki mam w planach ale to za jakis czas (czekam na ziomka co ogarnia temat i mnie troche poinstruje/nadzorowac bedzie, bo samemu/z kims niedoswiadczonym troche sie cykam)

traumy/stres - być może, ale to raczej podświadomie bo świadomie nic takiego nie czuje, moze troszke

co do pozycji podczas spania - próbowałem już wielu rzeczy, masz jakieś konkretne artykuly/ksiazki/łóżka na myśli? Jestem już mocno zdesperowany
  • Odpowiedz
@FreakyYak: traumy stres i inne rzeczy działają w podświadomości i wydaje nam sie ze ich nie mamy bo uczymy sie z nimi żyć. Dopiero jak sami złapiemy się za rękę na gorącym uczynku albo poprzez grzyby czy inną metodę możemy naprawdę zobaczyć że jest jakiś trigger i mamy tą traume czy co. Myślę że 1g metodą lemontek będzie na 1 raz w sam raz. Potem będziesz mógł więcej. Dobry s&s notatnik
  • Odpowiedz