Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +74
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to

KingaM +18
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
źródło: skurwysyny z Orange psują święta
Pobierz

Tak dobrze mnie wywąchaliście. Ja to Rafał J. Twórca tajnej grupy lateksowej. Cieszę się że to wyszło bo teraz moge działać jawnie.
Pamiętajcie że to dzięki mnie majorek zaczął streamować i to dzięki mnie jego kanał zyskał popularność. Tak, uważam się że jestem ojcem sukcesu szkolnej (razem z Mexykiem). To ja prowadziłem kanał dla majora i powinniście mi tutaj na kolanach dziękować że jakoś pcham to uniwersum do przodu.
Powiem wam że ja się nidgy nie odciąłem się od uniwersum. Poprostu przekazałem władze dla Slawka. Jednak dalej bralem czynny udział w tajnej grupie lateksowej.
Dalej odcinam kupony ze szkolnej. Prowadzę 2 duże grupy szkolne17 na facebooku, posiadam kanał z filmami z uniwersum i kanał szoterski. Moderuje na prawie wszystkich kanałach uniwersum. Z samych tylko tych rzeczy mam około 1-2 tyś miesięcznie plus prowadzę firmę z zyskami dochodzącymi nawet do 9tyś miesięcznie.
Tak ja teraz piszę dla was całą prawdę.
A i nigdy nie udawałem bobolaka. Ja Mexykana lubiłem od samego początku. Jego zmiana w trzeźwego sprawiła że nawet go pokochalem. Stał on się dla mnie wzorem.
Dalej będę walczył z hejtem na wykopie i promował Mexyka. Hejterzy nie zniszczycie mnie. Pozdro.
#kononowicz
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/wpis/43614637/skad-sie-wzielo-lateks-kononowicz/
@aa-aa: tak to ja stworzyłem lateksów i Slawka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Oskar77: no i dziękuję za tę wypowiedź
Komentarz usunięty przez autora Wpisu