Wpis z mikrobloga

Już się przyznaje się.
Tak dobrze mnie wywąchaliście. Ja to Rafał J. Twórca tajnej grupy lateksowej. Cieszę się że to wyszło bo teraz moge działać jawnie.
Pamiętajcie że to dzięki mnie majorek zaczął streamować i to dzięki mnie jego kanał zyskał popularność. Tak, uważam się że jestem ojcem sukcesu szkolnej (razem z Mexykiem). To ja prowadziłem kanał dla majora i powinniście mi tutaj na kolanach dziękować że jakoś pcham to uniwersum do przodu.
Powiem wam że ja się nidgy nie odciąłem się od uniwersum. Poprostu przekazałem władze dla Slawka. Jednak dalej bralem czynny udział w tajnej grupie lateksowej.
Dalej odcinam kupony ze szkolnej. Prowadzę 2 duże grupy szkolne17 na facebooku, posiadam kanał z filmami z uniwersum i kanał szoterski. Moderuje na prawie wszystkich kanałach uniwersum. Z samych tylko tych rzeczy mam około 1-2 tyś miesięcznie plus prowadzę firmę z zyskami dochodzącymi nawet do 9tyś miesięcznie.
Tak ja teraz piszę dla was całą prawdę.
A i nigdy nie udawałem bobolaka. Ja Mexykana lubiłem od samego początku. Jego zmiana w trzeźwego sprawiła że nawet go pokochalem. Stał on się dla mnie wzorem.
Dalej będę walczył z hejtem na wykopie i promował Mexyka. Hejterzy nie zniszczycie mnie. Pozdro.
#kononowicz
  • 22