Wpis z mikrobloga

Pieski Kordka mam pytanko. Kordek zbanował mnie na reddicie bo zarzuciłem mu że sprzedał 110tys tokenów co było nie zgodne z jego planem sprzedaży który sam udostępnił. Dodam że sprzedał w momencie gdy nie powinien ale akurat tak się zdażyło że było to przed relaunchem gdy cena była na ATH. Później Kordek jeszcze raz się wyprzedał ale chwile przed udostępnieniem nowego roadmapu. Wedlug planu który Kordek udostępnił powinien sprzedać część swoich tokenów 2x w roku ale od tamtej pory nie ruszył swoich tokenów. I tu pojawia się moje pytanie pieski. Uważacie że to przypadek że Kordek sprzedaje wam swoje tokeny przed relaunchem albo przez pokazaniem nowego roadmapu? #lisk #kryptowaluty #bitcoin
  • 4
PS W żaden sposób nie jestem nikogo pieskiem i nie zamierzam być. Co do sprzedawania przez Korka to już są to naprawdę zamierzchłe czasy. Oczywiście ładnie to zrobił i chyba każdy myślący zrobiłby to samo, dobra zarobił swoje i jest milionerem. Ma jeszcze trochę i pewnie chciałby to pchać ale zapewne nie po takiej cenie jak teraz. Wszyscy wiemy że czekamy na pompę na której na 100% będzie trzeba się wywalić a